To je to što me zanima!

Uf, ovo je boljelo! Slovenki iz Savršenog piercing na bradavici zapeo je za vrata. Bilo je i krvi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok se oblačila i žurila da se što prije spremi, dogodila joj se nezgoda. Kako je ispričala, bol je bila neopisiva i odmah je briznula u plač
Vidi originalni članak

Slovenka Ksenija Kranjec (29), bivša kandidatkinja emisije 'Gospodin Savršeni' odlučila se za neobičan modni dodatak. Ksenija je probušila obje bradavice i ukrasila ih naušnicama, a kako kaže zahvat je bio iznimno bolan te je vrištala kao malo dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, tu bolovima nema kraja. Tijekom oporavka imala je još jednu neugodnost koju je podijelila sa svojim pratiteljima. Dok se oblačila i žurila da se što prije spremi, desna bradavica zapela je za vrata spavaće sobe.

Pritom je osjetila neizdrživu bol, a potekla joj je i krv, prenose Slovenske novice. Upozorila je svoje pratitelje da budu jako oprezni ako se odluče na nešto slično.

Nedugo nakon završetka showa progovorila je o nekim detaljima. 

- Konačno mogu napisati da sam jako dugo skrivala tko sam bila u emisiji i što smo snimali. Evo me u 'Gospodinu Savršenom' i to direktno s Maldiva. Svi ste se pitali gdje sam i zašto me nema, evo sada znate. Moram vam reći da sam bila u pet različitih reality showova, pa se u par njih 'poskliznula' i tako sam definitivno odlučila da je ovo moj posljednji reality. Bila sam mlada i željna novca - započela je Ksenija na Instagram Storyju. 

NE PRIČAJU Olivera i Danijela iz 'Gospodina Savršenog' više nisu prijateljice

- Mogu reći da sam jedina u Sloveniji koja može tvrditi da je reality zvijezda. Moram priznati da je u svakome bilo vrlo zanimljivo. Upoznala sam divne, ali i one manje divne ljude. Stvarno lijepa iskustva u mom životu. Naravno, da nisam obrisala svoje profile vjerojatno bih dosegla 100 tisuća i više pratitelja - nastavila je Ksenija te nadodala kako je sada, ipak vrijeme za nove izazove. 

Podsjetimo, Ksenija Kranjec krajem 2021. godine sudjelovala je u srpskom reality showu 'Bar', a prije toga natjecala se i u slovenskom 'Big Brotheru' (2015. godine) te srpskim 'Parovima' (2017. godine). Atraktivnu Slovenku u emisiji 'Bar' prozvali su najzgodnijom natjecateljicom, a ona je ranije govorila o svim estetskim zahvatima kojima se podvrgnula. 

UŽIVAJU U VEZI Stankica iz 'Savršenog': Tražim krojačicu, ali se još nisam preselila u Split kod mog Tonija

Ksenija je prvu operaciju imala u Hrvatskoj u Daruvaru, gdje je povećala grudi, piše Espreso.co.rs

- Nosila sam najmanju košaricu, a uvijek sam željela bujnije grudi - rekla je Ksenija jednom prilikom za medije u Sloveniji pa otkrila da je zahvat platila 3500 eura, odnosno, više od 26 tisuća kuna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Karmelićanka 24.09.2022.

    Je li joj to bušenje treba za "zanat"?

  • mala lasta 20.09.2022.

    Piercing na bradavicama. Baš za pokazati na obiteljskom druženju nedjeljom.

  • The Hell Priest 20.09.2022.

    Iz kog razloga je to napravila? Ako joj je bilo do boli, mogla je roditi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare