To je to što me zanima!

Ugradila je ekstenzije: Gianna je zaštitno lice Great Lengthsa

Gianni Apostolski su u četvrtak u GT Salonu ugradili Great Lengths ekstenzije za kosu, a prigoda za njenu promijenu imidža je skorašnji izlazak njenog albuma
Vidi originalni članak

Gianna Apostolski vrlo je aktivna ovih dana i predana poslu. Nakon povratka iz Beograda, gdje je snimila novi singl pod nazivom "Kuća izgubljenih duša", u zagrebačkom "GT Salonu" snimila je kampanju globalno poznatog branda Great Lengths i postala je njihovo zaštitno lice za Hrvatsku. Gianni su u četvrtak u GT Salonu ugradili Great Lengths ekstenzije za kosu, a prigoda za njenu promijenu imidža je skorašnji izlazak njenog albuma na kojem trenutno radi u suradnji s Biljanom Vujović i Nenom Ninčevićem. Njenu novu frizuru možete vidjeti u galeriji fotografija iz GT Salona sa snimanja kampanje za Great Lengths, ali ubrzo i u njezinom spotu za novopečeni singl "Kuća izgubljenih duša".

Great Lengths uveo je revoluciju u ugradnju ekstenzija kada su za svoju desetu godišnjicu predstavili "AIR PRESSURE" sustav ugradnje, a danas je prepoznatljiv brand zastupljen u više od 40 zemalja svijeta. Svaki frizerski salon dužan je prvo poslati svoje frizerske stručnjake na strogi program izobrazbe kako bi uveli Great Lengths u svoju ponudu. Great Lengths koristi samo 100% prirodnu kosu najbolje kvalitete, i to isključivo isključivo remy kosu, što znači, da ljuskasti sloj leži od korijena do vrhova u jednom smjeru i time se ne mrsi. To osigurava također da produljenje kose u potpunosti sliči vašoj prirodnoj kosi i brine se za super prirodni izgled.

Zaštitno lice Great Lengths za Hrvatsku, Gianna Apostolski, iznimno je zadovoljna svojim novim ekstenzijama i jedva ih čeka svima ubrzo pokazati u svom novom spotu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 14.03.2013.

    Dno dna....tko sve dobija medijski prostor. Tko je ona? Što ona radi? Što ona zna raditi? Što ona zna raditi dobro?

  • Ubananismo 09.03.2013.

    sramoti zenski rod

  • KristinaPešić 04.03.2013.

    s obzirom koliko je operacija napravila svejedno je gadna :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare