To je to što me zanima!

Uhićen Cole iz serije 'Prijatelji': Život Afroamerikanaca je bitan

Sa svojim pratiteljima je podijelio kako je došlo do uhićenja, a otkrio je i što misli o neredima u Americi koje iz minute u minutu prati gotovo cijeli svijet
Vidi originalni članak

Cole Sprouse (27) proslavio se ulogom u popularnoj seriji 'Prijatelji' u kojoj je glumio Bena, sina kojeg je Ross Geller (David Schwimmer) imao s Carol Willick (Jane Sibbett). To mu je jedna od rijetkih uloga koju nije dijelio s bratom blizancem, Dylanom. 

Na društvenim mrežama u ponedjeljak je objavio kako je bio uhićen tijekom prosvjeda u Santa Monici. S prijateljima se uključio u 'borbu' protiv rasizma držeći u ruci fotografiju Georgea Floyda. 

Sa svojim pratiteljima je podijelio kako je došlo do uhićenja, a otkrio je i što misli o neredima u Americi koje iz minute u minutu prati gotovo cijeli svijet 

- Grupa mirnih prosvjednika, uključujući mene, bila je uhićena. Prije nego što mediji to pretvore u senzacionalističku vijest o meni, postoji jasna potreba da progovorim o okolnostima: Život Afroamerikanaca je bitan. Uhitili su me dok sam pokazivao solidarnost, kao i mnogi drugi u Santa Monici. Dali su nam opciju da odemo, te nas upozorili da ćemo biti uhićeni ako to ne učinimo - napisao je Cole i dodao: 

- Neki su pokušali otići, ali su nas presreli drugi policajci koji su nam spriječili odlazak i počeli nam stavljati lisice. Ovo moram naglasiti kao heteroseksualni bijeli muškarac i javna osoba, posljedice uhićenja za mene će biti nikakve u usporedbi s mnogima koji sudjeluju u pokretu. Ovo nema veze sa mnom. Ovo je i bit će vrijeme da podržimo druge kad situacija eskalira, damo im podršku i učinimo ispravnu stvar. Ovo je vrijeme da promislimo što znači biti nekome saveznik. Nadam se da će i drugi koji su na mom položaju napraviti isto - rekao je glumac i u manje od sat vremena 'skupio' oko pola milijuna lajkova. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JusticeLeague 02.06.2020.

    jeste li vi vidjeli što je ovaj napisao ?? ''Riots, looting, are an absolutely legitimate form of protest. '' - Palež i pljačke su legitiman oblik prosvjeda ? Joj da mi je liberalan mozak pa da se malo odmorim !

  • Brick 02.06.2020.

    Da Prijatelji... Meni je ovaj poznat zbog Riverdalea.

  • solo Barca 02.06.2020.

    Samo mi nije jasan način prosvjeda da se razbijaju izlozi i uzimaju televizori

Komentiraj...
Vidi sve komentare