To je to što me zanima!

Uhićen Ecclestoneov pilot: I on je umješan u otmicu punice?

Dok su poduzetnik i njegova supruga ljetovali u Hrvatskoj, Aparecida Schunk je oteta iz svog doma u Sao Paulu. Ecclestoneova punica je oslobođena, a otkupnina nije plaćena
Vidi originalni članak

Pilot Bernieja Ecclestonea (85) uhićen je zbog sumnje da je umješan u otmicu Aparecide Schunck (67). Punica šefa 'Formule 1' devet dana bila je u zatočeništvu.

Oteli su je u Sao Paulu te tražili otkupninu u iznosu od 36,5 milijuna dolara. Aparecida je oslobođena u subotu bez plaćanja otkupnine, a dvojica muškaraca su uhićena.

Nakon što je Schunck oslobođena, uhićena su još trojica muškaraca osumnjičena za otmicu. Jedan od njih je pilot Berniejevog helikoptera, Jorge Eurico da Silva Faria. Istraga je u tijeku.

- Policija s kojom smo surađivali bila je odlična, napravili su nevjerojatan posao - rekao je oduševljeni biznismen koji je do akcije oslobađanja pregovarao s otmičarima.

Schunck je majka njegove 47 godina mlađe supruge Fabiane Flosi. Upoznali su se na brazilskom Grand Prixu, a oženili se 2012. godine. Kada je Aparecida oteta, par se odmarao u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Shenanigans 04.08.2016.

    Rekoh ja INSIDE JOB 😜

  • user_113030 03.08.2016.

    Dragi novinaru kako je napisano ja pomislih da pilot ima 85 godina, di je taj fakultet di si diplomirao

  • cornelie 03.08.2016.

    A jesu izabrali zemlju za olimpijadu stvarno nema kaj i još zika virus užas bit će svega od bolesti do pokušaja ubojstava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare