To je to što me zanima!

Uhićen mladić kojeg sumnjiče da je provalio u kuću M. Cyrus

Policija je u ponedjeljak uhitila Rustyja Edwarda Sellnera i protiv njega je podignuta optužnica za provalu i krađu. Ako ga osude mogao bi dobiti skoro 8 godina zatvora
Vidi originalni članak

Miley Cyrus (22) bila je žrtva provale i krađe u studenom 2013. dok je slavila 21. rođendan. Tada je bila stvarno potresena time, a ista nevolja zadesila ju je i 16. prosinca prošle godine. 

Rusty Edward Sellner (22) u ponedjeljak je uhićen pod sumnjom da je upravo on prije tri tjedna provalio u dom pop pjevačice i ukrao velike količine njezinih stvari, ali i stvari njenoga brata. Protiv njega je podignuta optužnica, a sudski proces počet će 20. siječnja piše u službenoj objavi Ureda losanđeleskog tužitelja. Mladić je optužen za provalu i krađu, a ako ga osude za to bi mogao dobiti kaznu od sedam godina i osam mjeseci zatvora, piše u službenoj izjavi tužiteljstva. Sellner tvrdi da nije kriv.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • CUKRENA. 09.01.2015.

    Pattt.. jel ti se sviđa ova haljina na Miley....taman dobra za ljeto...hladi sa svih strana :))))))))))

  • ojdimidojdimi 09.01.2015.

    triba joj je uletiti dok je bila unutra, uljuljana...............................

  • hill 09.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare