To je to što me zanima!

Uhićena u Georgiji: Viktorijina anđelica je 'pala' zbog trave

Manekenka, koja bi željela raditi kao fizioterapeutkinja, dvaput je pistom prošetala u donjem rublju brenda Victoria's Secret. Osim toga, slikala se naslovnice časopisa kao što je 'Elle'
Vidi originalni članak

Manekenka i Viktorijina anđelica Maggie Laine (21) uhićena je zbog posjedovanja narkotika. Kako javlja TMZ, kod sebe je navodno imala 25 grama marihuane što se u Georgiji smatra prekršajem.

Količina je za sada sporna, izvještaji nisu precizni, jer je težina marihuane na granici one za koju bi mogla dobiti zatvorsku kaznu u trajanju do 10 godina. Naime, u Georgiji je dozvoljeno posjedovati isključivo ulje kanabisa koje se koristi u medicinske svrhe.

Ovaj 'incident' dogodio se još 17. ožujka. Laine je odmah privedena, morala je platiti kaznu od 100 dolara (oko 602 kune) te je ubrzo puštena. 

Manekenka, koja bi željela raditi kao fizioterapeutkinja, dvaput je pistom prošetala u donjem rublju brenda Victoria's Secret. Osim toga, slikala se naslovnice časopisa kao što je 'Elle, a radila je i kapanju za 'Sports Illustrated'.

Maggie je u vezi s reperom Shwayzejem (32). Par je na ovogodišnje Valentinovo proslavio treću godišnjicu veze.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • jozo biber 03.04.2018.

    eh samo trava zato je mršava treba uzimat kuruze ,silaže ,djetelinu ...

  • 03.04.2018.

    ništa čudno

  • x00x 03.04.2018.

    ja bih joj oprostio

Komentiraj...
Vidi sve komentare