To je to što me zanima!

Uhitili krivca: 'Podvalio' krive tablete bivšem Ariane Grande

Mac je od Pettita tražio da nabavi lijekove koji se inače mogu kupiti samo uz recept. Umjesto tih tableta, Pettit mu je prodao smrtonosnu kombinaciju koja je 50 puta jača od heroina
Vidi originalni članak

Uhićen je Cameron James Pettit (28) zbog sumnje da je do smrti doveo repera Maca Millera, bivšeg dečka pjevačice Ariane Grande (26). 

Policija sumnja da je upravo Pettit prodao Milleru tablete protiv bolova kojima se reper slučajno predozirao prije gotovo godinu dana. Naime, Mac je od Pettita tražio da nabavi lijekove koji se inače mogu kupiti samo uz recept. Umjesto tih tableta, Pettit mu je prodao smrtonosnu kombinaciju koja je 50 puta jača od heroina. Miller je dva dana nakon toga umro.

- Vjerojatno ću umrijeti u zatvoru - napisao je Pettit u poruci prijatelju kad je saznao da je Miller umro. Ako ga osude, prijeti mu 20 godina zatvora.

Miller je imao  problema sa zakonom te je uhićen zbog vožnje pod utjecajem i bježanja s mjesta nesreće. Navodno je upravo droga bila razlog prekida dvogodišnje veze s Arianom. 

Bivša djevojka Ariana mu je nakon toga napisala na Twitteru da se čuva i da pazi na sebe. Njegovi fanovi su popularnu pjevačicu koja je s reperom prekinula u svibnju krivili za njegovo 'loše ponašanje' u zadnje vrijeme, a ona im je odbrusila da ona 'nije ničija majka ni dadilja'.

U jednom od posljednjih intervjua Mac je ispričao kako se teško nosi sa slavom i pritiskom života pod povećalom javnosti. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.09.2019.

    :( talentiran je bio stvarno.

  • 05.09.2019.

    Sramota da 24sata naziva mac millera kojeg sam znao 5 godina prije nego je bio sa njom njezinim bivsim. Kao da nije bio nista drugo u zivotu osim njezin decko. A zapravo je bio jedan underrated reper koji je bas radio rep a nikako neki novi trap.

Komentiraj...
Vidi sve komentare