Obavijesti

Show

Komentari 3

Uhitili krivca: 'Podvalio' krive tablete bivšem Ariane Grande

Uhitili krivca: 'Podvalio' krive tablete bivšem Ariane Grande
4

Mac je od Pettita tražio da nabavi lijekove koji se inače mogu kupiti samo uz recept. Umjesto tih tableta, Pettit mu je prodao smrtonosnu kombinaciju koja je 50 puta jača od heroina

Uhićen je Cameron James Pettit (28) zbog sumnje da je do smrti doveo repera Maca Millera, bivšeg dečka pjevačice Ariane Grande (26). 

Policija sumnja da je upravo Pettit prodao Milleru tablete protiv bolova kojima se reper slučajno predozirao prije gotovo godinu dana. Naime, Mac je od Pettita tražio da nabavi lijekove koji se inače mogu kupiti samo uz recept. Umjesto tih tableta, Pettit mu je prodao smrtonosnu kombinaciju koja je 50 puta jača od heroina. Miller je dva dana nakon toga umro.

- Vjerojatno ću umrijeti u zatvoru - napisao je Pettit u poruci prijatelju kad je saznao da je Miller umro. Ako ga osude, prijeti mu 20 godina zatvora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Miller je imao  problema sa zakonom te je uhićen zbog vožnje pod utjecajem i bježanja s mjesta nesreće. Navodno je upravo droga bila razlog prekida dvogodišnje veze s Arianom. 

Bivša djevojka Ariana mu je nakon toga napisala na Twitteru da se čuva i da pazi na sebe. Njegovi fanovi su popularnu pjevačicu koja je s reperom prekinula u svibnju krivili za njegovo 'loše ponašanje' u zadnje vrijeme, a ona im je odbrusila da ona 'nije ničija majka ni dadilja'.

U jednom od posljednjih intervjua Mac je ispričao kako se teško nosi sa slavom i pritiskom života pod povećalom javnosti.