To je to što me zanima!

Uhitili su Jonathana Majorsa: Glumca optužuju za napad, gušenje i uznemiravanje žene

Žrtva je obavijestila policiju da je napadnuta. 30-godišnja žena imala je 'lakše ozljede glave i vrata'. Majorsova odvjetnica Priya rekla je da je glumac nevin
Vidi originalni članak

Glumca Jonathana Majorsa (33), koji je nedavno glumio u filmovima 'Creed III' i 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania', uhitili su u subotu ujutro zbog navodne obiteljske svađe, objavila je njujorška policija.

Majorsa je policija privela nakon poziva koji je stigao iz stana u četvrti Chelsea na Manhattanu, navodi se u priopćenju njujorške policije, prenosi CNN.

- Žrtva je obavijestila policiju da je napadnuta. 30-godišnja žena je imala 'lakše ozljede glave i vrata' - rekla je policija.

ZVIJEZDA 'JURSKOG SVIJETA' Glumac Sam Neill progovorio o borbi sa zloćudnom bolesti: 'Živ sam i vraćam se na snimanje...'

Prema NYPD-u, glumac se suočava s optužbama za gušenje, napad i uznemiravanje. Majorsova odvjetnica Priya Chaudhry kazala je da je glumac 'potpuno nevin' i da je 'dokazivo žrtva svađe sa ženom koju poznaje'.

- Brzo prikupljamo i prezentiramo dokaze okružnom tužitelju s očekivanjem da će sve optužbe odmah biti odbačene - rekla je Chaudhry u priopćenju objavljenom u nedjelju.

Ti bi dokazi uključivali dvije pisane izjave žene koja poriče optužbe, ustvrdio je odvjetnik, kao i video snimku iz vozila u kojem se incident navodno dogodio te svjedočenje vozača i drugih svjedoka.

U svjetlu optužbi, američka vojska objavila je da povlači dva nedavno objavljena oglasa za novačenje u kojima se pojavljuje Majors, rekavši u izjavi da je 'duboko zabrinuta'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AliceInBorderIand 27.03.2023.

    Na koncu ce ga osloboditi i ona ce mu platiti odstetu za laznou prijavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare