To je to što me zanima!

Uhvaćeni na večeri: Cameron i Benicio Del Toro su novi par?

Glumački par se na putu prema restoranu u New Yorku skrivao od paparazza i tako potaknuo šuškanja da među njima ipak postoji nešto više od prijateljstva
Vidi originalni članak

Cameron Diaz (41) dala je sve od sebe kako je fotografi ne bi snimili u društvu Benicia Del Tora (46) s kojim se u subotu navečer zaputila na večeru. Plavokosa glumica glavu je nervozno prekrila rukom u kojoj je držala mobitel i tako potaknula šuškanja da je s oskarovcem veže nešto više od prijateljstva. Glumački par zajedno se uputio na otvorenje jednog restorana u New Yorku, a prema pisanju britanskih medija bilo je samo pitanje vremena kada će njihovo prijateljstvo prerasti u romansu. 

Zajedno su glumili u filmu 'Fear and Loathing in Las Vegas' iz 1998. godine, a uskoro će se ponovno zajedno naći na filmskom setu zbog snimanja akcijske komedije 'Agent: Century 21'. Glumica je 2011. godine prekinula vezu s Alexom Rodriguezom, dok je javnosti poznata glumčeva afera s Kimberly Stewart s kojom ima kćer Delilah. Djevojčica je plod njegove tajne krakotrajne afere s kćerkom rokera Roda Stewarta tijekom snimanja filma 'Wolfman'. 

Seksi Cameron Diaz očarala je bogataša Elona: Obožava je

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Zvecko_1 01.10.2013.

    Kakvi su i dobri su jedno za drugo.

  • zmajček_1 01.10.2013.

    strah i prijezir! ah, to su bili dani!

  • eddy1973 01.10.2013.

    I oni su ljudi...pa neka se vole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare