To je to što me zanima!

Ujak Kate Middleton opleo po Meghan Markle: 'Ona je jako loša za Harryja i cijelu zemlju'

Ujak princeze Kate, Gary Goldsmith je u novom razgovoru za Times oštro kritizirao Meghan Markle te istaknuo da je ona 'loša osoba'
Vidi originalni članak

Ujak princeze Kate (42), Gary Goldsmith (58) otkrio je što misli o Meghan Markle (42). Gary je u razgovoru za Times kritizirao Meghan i njezin brak s princem Harryjem (39), dok joj je pritom dao nadimak 'nasmijana djevojka'.

DIRLJIVE ANEGDOTE Emotivna i brižna strana kralja Charlesa: 'Šepao je u ogrtaču kako bi ohrabrio Kate u bolnici'

- Priznajmo, nasmijana djevojka neće tu biti zauvijek, zar ne? Mislim da je nestalna i da je ona jako loša za Harryja i našu zemlju - započeo je Gary, inače bivši stanar 'Celebrity Big Brothera'.

Gary je istaknuo da mu se ne sviđa činjenica što je Meghan optužila članove kraljevske obitelji za rasističke komentare o boji kože njena sina Archieja uoči njegova rođenja u svibnju 2019. godine.

- Zato me toliko ljuti ono što je Meghan rekla o Kate - nastavio je Gary.

TEŠKO RAZDOBLJE Princeza Kate ganuta podrškom nakon objave da ima karcinom

- Ja i Carole (majke princeze Kate) smo odrasli u veoma raznolikoj zajednici. Sve kulture kojih se možete sjetiti. Ideja da nasmijana djevojka kaže da je Kate rasistkinja čini me bijesnim. Kate zna korijene svoje obitelji i ponosna je na njih. Žao mi je, ali nasmijana djevojka nije dobra osoba - smatra Gary koji tvrdi da Meghan i Harry 'jure za američkim korporativnim dolarom'.

- Princ William, Harry i Kate bili su mali trio koji je potpuno uništen. Uz sve to što se događa, a ima i drugih stvari koje se događaju, a nisu u javnoj domeni, jesu li oni apsolutno najsretniji? Ne. Djeca im donose puno radosti, ali ne - tvrdi on.

SVI UZ PRINCEZU I Shannen Doherty podržala je Kate: 'Svi imamo pravo kroz život ili bolest proći privatno...'

Iz Timesa su istaknuli da je razgovor s Garyjem obavljen prije nego što je princeza Kate otkrila da ima rak. Nakon njezine objave, Gary je na Twitteru podijelio da će se povući iz britanskoga finala 'Celebrity Big Brothera'.

- S obzirom na današnje vijesti, neću prisustvovati večerašnjem finalu 'Celebrity Big Brothera'. Želio bih od srca zahvaliti svojim sustanarima i svima koji su sudjelovali u stvaranju ove briljantne emisije. Nadam se da ćete svi uživati ​​u svojoj posebnoj večeri - napisao je.

U međuvremenu, Meghan i Harry su javno uputili princezi dobre želje, ali i privatno stupili u kontakt s njom unatoč zahlađenim odnosima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • post it 25.03.2024.

    Princezin ujak je u Big Brotheru? I sad se on našao komentirat Megan, koja je od cijele kraljevske obitelji napravila reality :)

  • TCB 24.03.2024.

    Bolestan Lik vidi mu Face

  • Mario Lončar 24.03.2024.

    Megan nije nešto posebna, ali je zlatni anđeo naspram ostatka kraljevske obitelji gdje spletkare svakodnevno

Komentiraj...
Vidi sve komentare