To je to što me zanima!

Ukraden nema konkurenciju: Seksi baka čagala na TBF-u

Osim što voli dobar tulum, Ukraden je vrlo aktivna na društvenim mrežama te se može pohvaliti s preko dvjesto tisuća pratitelja
Vidi originalni članak

Dečki iz TBF-a sinoć su nastupili u zagrebačkom klubu Boogaloo, a među brojnim fanovima koji su guštali u koncertu našla se i pjevačica Neda Ukraden (68) .

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Seksi baka uživala je u hitovima popularnog splitskog benda kao što su 'Alles gut', 'Smak svita', 'Veseljko' i 'Uvik kontra', a u jednom trenutku ju je ponio ritam pa je i 'začagala'. 

MLADEN IZ TBF-A Oduvijek je znao što želi: 'Ma kakva struka, ja ‘oću repat...'

Osim što voli dobar tulum, Ukraden je vrlo aktivna na društvenim mrežama te se može pohvaliti s preko dvjesto tisuća pratitelja.

Tako je ljetos uzela nekoliko dana odmora od nastupa i uživala na plaži. Ljetovala je u Malinskoj te se pohvalila zavidnom linijom koju ima iako je prešla šezdesete

NAJAVILI VELIKI KONCERT TBF stiže u Boogaloo: 'Uspjeli smo preživjet malo jaču svađu'

- Spremna sam za plažu, nosim i bikinije. Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se ne moram sramiti - rekla je tada. Dodala je da se za njezin izgled pobrinuo 'photoshop by dragi Bog'.. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 06.10.2018.

    jest da nosi mini suknjicu,ali vrat i lice -sva se izoblicila od "uljepsavanja "

  • MOC JE U ZNANJU 06.10.2018.

    Super izgleda . :-)))

  • rdg 06.10.2018.

    Bože, ova stara žena se 90tih godina nije gasila u mržnji sveg hrvatskog...reče ni mrtva više Ustašama, a sada se ne vadi iz Hrvatske...

Komentiraj...
Vidi sve komentare