To je to što me zanima!

Ukraden pornić koji je Sheen snimio s Cageovom bivšom

Za provalu u kuću glumice Christine Fulton i krađu seks uratka optužen je njezin bivši kućni majstor Ricardo Orozco. Policija još nije pronašla ukradena računala
Vidi originalni članak

Christina Fulton (46), nekadašnja djevojka glumca Nicolasa Cagea (49) s kojim ima sina Westona Cagea (22), izjavila je da su joj lopovi provalili u kuću i ukrali četiri računala kako bi pronašli kućni seks video koji je snimila s glumcem Charliejem Sheenom (48). Američka glumica prijavila je policiji krađu računala, no istražitelji još nisu pronašli ukradenu elektroničku opremu. 

Za provalu je uhićen i optužen njezin bivši kućni majstor Ricardo Orozco (39), a kako bi dokazala njegovu krivnju Christina je policiji na uvid ponudila kopiju snimljenog seks videa. 

Orozco je uhićen 22. listopada i tereti ga se za provalu i krađu četiri računala i kutije s fotografijama seksa. Prema pisanju britanskih medija, s još dva pomagača kontaktirao je Sheenova odvjetnika kako bi saznao hoće li im pljačka biti isplativa. Tužitelji vjeruju da je surađivao s Darwinom Velom i njegovom djevojkom Kelly McLaren, no nemaju dovoljno dokaza kako bi to dokazali.

Cage i Christina bili su u vezi od 1988. do 1990. godine tijekom koje su dobili sina, pjevača metal benda Arsh Anubis. Iza glumice su uloge u filmovima kao što su 'The Doors', 'Bram', 'Stoker's Dracula', 'Dangerous Game', 'The Girl with the Hungry Eyes', 'Enemies of Laughter', 'Lucinda's Spell' i 'Snake Eyes'.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • strmi007 08.01.2014.

    sad ce se milijuni vrtiti

  • SWEET CHILD 29.12.2013.

    Mogu mislit koju su facu složili policajci dok im je ovo sve objašnjavano...! :D

  • zof 29.12.2013.

    Poicija joj nije vjerovala, pa im je Christina na uvid ponudila kopiju snimljenog seks videa. Ne vjerujem joj ni ja. I šta sad ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare