To je to što me zanima!

Ukrajinski glumac (33) ubijen u granatiranju, kolege se oprostili

Pasha Lee je stekao popularnost u svojoj zemlji nakon što je glumio u komediji 'Meeting of Classmates', sportskom akcijskom filmu 'The Fight Rules' iz 2017, a posudio je glas za mnoge ukrajinske sinkronizacije holivudskih filmova
Vidi originalni članak

Ukrajinski glumac i televizijski voditelj Pasha Lee ubijen je u ruskom granatiranju Irpina, grada zapadno od Kijeva, dok je branio svoju zemlju, prenosi Mirror. Služio u jedinici teritorijalne obrane Ukrajine, a prije toga je radio kao glumac, voditelj i skladatelj. Imao je 33 godine. Pasha je na društvenim mrežama dijelio svoje slike u vojnoj uniformi, a posljednji se put na Instagramu oglasio prije dva dana.

- Tijekom zadnjih 48 sati imali smo priliku sjesti i fotografirati se dok nas bombardiraju... Ali mi se smiješimo jer ćemo se snaći, obranit ćemo se. Ujedinimo se! - napisao je nesretni Pasha u subotu.

NA ZAPADU IM SVE OTKAZUJU Kulturna željezna zavjesa se spustila za ruske glazbenike, koncerti i karijere im ugroženi

Kolege se opraštaju od glumca na društvenim mrežama, a među njima je njegova kolegica i glumica Anastasiya Kasilova. - Bio je glumac, TV voditelj, moj kolega i dobar poznanik. Nikad ovo neću oprostiti i zaboraviti - napisala je na Facebooku.

Lee je stekao popularnost u svojoj zemlju nakon što je glumio sportskom akcijskom filmu 'The Fight Rules' iz 2017. Bio je i voditelj na kanalu DOM i dao je glas za ukrajinske sinkronizacije holivudskih filmova, a među njima i popularnog 'Hobita' te 'Kralja lavova'.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO ZA UKRAJINSKU DJECU POSTOJI SAMO TEROR

 

Idi na 24sata