To je to što me zanima!

Ukrajinski predsjednik Zelenskij 2006. je pobijedio u 'Plesu sa zvijezdama': 'U svemu je prvi'

Volodimir Zelenskij prije nego je ušao u političarske vode bio je, među ostalim, glumac i komičar. U ukrajinskoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama natjecao se prije 16 godina i pobijedio
Vidi originalni članak

Predsjenik čijim se postupcima divi cijeli svijet prije politike bio je komičar i glumac, a 2006. se natjecao u ukrajinskoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama'. Volodimir Zelenskij (44) i njegova partnerica vladali su plesnim podijem što im je donijelo pobjedu. Video kompilacija njegovih nastupa postala je viralna na internetu, a obožavatelji diljem svijeta prozivaju ga 'seks-simbolom'.

- Čovjek je živa legenda. U svemu je prvi, Putin je sigurno na njega ljubomoran - jedan je od komentara ispod videa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zelenskij je u različitim kostimima i plesovima s partnericom 'rasturio', a na videu se mogu vidjeti njegovi odlično uvježbani pokreti kao i izrazi lica koji prate koreografiju.

- Brani Europu od ludog tiranina, vodi svoju domovinu i još je pobijedio u 'Plesu sa zvijezdama'? Ima li nešto što ovaj čovjek ne može? Morat ćemo klonirati Zelenskog kad sve ovo završi - napisao je jedan od njegovih pobornika na Twitteru. 

Talentirani predsjednik na čelu je države na koju je Rusija izvršila invaziju, a njegovi postupci svakodnevno oduševljavaju. Poznata rečenica 'Treba mi streljivo, ne prijevoz' koju je rekao odbivši evakuaciju pokazala ga je kao pravog lidera Ukrajine i ukrajinskog naroda.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MarjanaKrstavac 28.02.2022.

    Cini se normalan za razliku od Putina ,to sto je bio komičar i glumac ne mora značiti da si nesposoban,eto Tito je bio bravar i?!Ne treba podcjenjivati snagu i pamet nekog ,sprdaju Zelenskog ali  nebi trebalo podcjenjivati.

  • 27.02.2022.

    Simpatičan lik.

  • KajaHe 27.02.2022.

    Svugdje se naglašavaju njegove medijske uloge. Čovjek je završio pravni fakultet. To se gotovo nigdje ni ne spominje. Zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare