To je to što me zanima!

Kovrčava Celzijus: Obuzdavala dekolte i ukrala svu pozornost

Na reviju je došla i odvjetnica Jadranka Sloković. Nju domaći modni stručnjaci godinama izdvajaju kao jednu od najbolje odjevenih Hrvatica...
Vidi originalni članak

Modni dizajner Ivica Skoko imao je sinoć reviju u sklopu 27. Bipa Fashion.hr-a u Zagrebu. Mnoštvo njegovih kolegica okupilo se kako bi vidjele najnovije krpice, a najviše pozornosti, kao i uvijek, plijenila je pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (36). Zagrepčanka je predstavila svoj 'zaigrani' stil s loknama na glavi, a neizostavan je bio i bujni dekolte. 

U prugastom kombinezonu izazvala je pravu 'pomutnju' kada se pojavila ispred panoa za fotografiranje. 

Na reviju svog dobrog prijatelja došla je i glumica Ankica Dobrić (58). Zablistala je u Skokinoj haljini, a on ističe da nakon što se oporavila od borbe s teškom bolešću izgleda nasmijano poput djevojčice. 

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (46) odlučila se za 'šljokičasto' izdanje. Mnoge kolege hvale ju kako izgleda kao da uopće ne stari, a tome joj je pridonijela i nešto svjetlija nijansa kose. 

Bivša Miss Universe Ivana Delač (38) posljednjih je mjeseci bila u centru pozornosti zbog razvoda od supruga Ivice Đole (39) nakon 13 godina braka. Ivana je pokazala da joj unatoč svemu osmijeh ne silazi s lica. 

Na reviju je došla i odvjetnica Jadranka Sloković (64). Nju domaći modni stručnjaci godinama izdvajaju kao jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. 

Snježana Mehun (47) zadnjih je dana bila u centru pozornosti zbog njezine haljine koju je odjenula predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (50) nakon čega se rasprodala. Ovaj put se odlučila za hlače svog brenda Duchess i bluzu Fendi. 

Na reviju je došla i modna dizajnerica Marija Cvitanović (41). Rijetko je se može vidjeti u medijima, a na njezinu reviju 2016. u Zagrebu došao je i bivši suprug, nogometaš Igor Cvitanović (47). 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • sanja933 31.10.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • frenky___ 28.10.2018.

    Mmmmmmm Niveeees😘😍😘😍😘

  • metalhead_1 28.10.2018.

    pa svi znaju da ju je po...... cjela dinamova momcad i ko zna ko jos a ovdje ju prikazujete kao neku divu pa vi ste luđi od nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare