To je to što me zanima!

Ulaznice za gitarista Davida Gilmoura prodaju za 7700 kn

David Gilmour nastupa u Puli 12. rujna, a kako doznajemo od Eventima, koji je još u ožujku pustio u prodaju karte, sve ih je rasprodao u roku od samo dva sata
Vidi originalni članak

Dvije ulaznice za koncert Davida Gilmoura u pulskoj Areni prodajemo za 15.400 kuna, jedna je od vrtoglavo skupih ponuda na portalu Njuškalo.hr.

Karte za spektakl tog legendarnog pjevača, gitarista, skladatelja i tekstopisca britanske grupe Pink Floyd nude se i nešto jeftinije.

U drugoj ponudi za dvije ulaznice na “najboljim mjestima u pulskoj Areni” traže 11.999 kuna, a ima ih i za “samo” 3000 kuna po sjedalu. David Gilmour (69) nastupa u Puli 12. rujna, a kako doznajemo od Eventima, koji je još u ožujku pustio u prodaju karte, sve ih je rasprodao u roku od samo dva sata. Prodavale su se po cijeni od 295 pa sve do 795 kuna, ovisno o mjestu u gledalištu, a to znači da ih oni koji su ih tada kupili sad pokušavaju prodati po deset puta većoj cijeni.

- Svatko ima pravo prodati svoje karte, a hoće li pronaći kupca, to je već njihov problem - kažu nam u Eventimu.

U gledalište može stati 10.000 ljudi, pa se s obzirom na to da će sva mjesta biti popunjena očekuje jedan od najboljih koncerata na rokerovoj turneji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • _l_ 11.08.2015.

    ove pohlepnike bi razbio 7700 puta, dao bog da im se ruka osušila, ona s kojom prime taj novac

  • alan ford_1 11.08.2015.

    nebi mu dao ni sedam kuna.

  • tomicalomica 11.08.2015.

    Gledao sam ovog pjevaca davno '96 u Torontu , fenomenalan bend I pjevac , zasigurno najbolji koncert ikada za mene osobno.. za one kojima nije poznato radi se o Pink Floydu , a sada vidim Gilmour nastupa solo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare