To je to što me zanima!

Ulaznice za zabavu Oscara se prodaju na dobrotvornoj dražbi

Minimalni iznos za sudjelovanje na dražbi je 10.000 dolara. Cijena standardne ulaznice za taj događaj može dosegnuti i 50-ak tisuća dolara. Prikupljeni novac namijenjen je onima koji su suočeni s gladi u ovoj krizi
Vidi originalni članak

Dvije ulaznice za zabavu u povodu dodjele Oscara u 2021. bit će prodane na dobrotvornoj dražbi u korist fonda za borbu protiv posljedica bolesti izazvane korona virusom.

Pozivnice će omogućiti dobitnicima i njihovim pratiteljima da se druže s filmskim zvijezdama na crvenom tepihu na dodjeli Oscara i zabavi nakon dodjele 28. veljače iduće godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od sredine travnja deseci zvijezda pridružili su se kampanji 'All in Challenge' kako bi se prikupilo više od 100 milijuna dolara za različite programe pomoći.

Minimalni iznos za sudjelovanje na dražbi je 10.000 dolara. Cijena standardne ulaznice za taj događaj može dosegnuti i 50-ak tisuća dolara.

OSCARI 2020. 'Parazit' film godine, Phoenix i Zellweger su najbolji glumci...

Prikupljeni novac namijenjen je onima koji su suočeni s gladi u ovoj zdravstveno-ekonomskoj krizi izazvanoj korona virusom.

U veljači ove godine na zabavi u povodu dodjele Oscara bile su mnoge zvijezde među kojima i Robert De Niro (76), Brad Pitt (56) i Renee Zellweger (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare