To je to što me zanima!

'Ulovili' albansku zvijezdu koja se hvali ajvarom, nabacila 15 kg

Uživala je s dečkom, nosila je crveni badić, a par je odmarao na ležaljkama. Kada je glazbenica ustala, imala je što pokazati kamerama. Čini se kako tijekom karantene nije pazila na liniju
Vidi originalni članak

Pjevačica albanskog porijekla, Bebe Rexha (31), iznenadila je neprepoznatljivim izgledom. Sve je krenulo kada su je kamere 'ulovile' na plaži u Cabou.

Tamo je uživala s dečkom, nosila je crveni badić, a par je odmarao na ležaljkama. Kada je glazbenica ustala, imala je što pokazati kamerama. Čini se kako tijekom karantene nije pazila na liniju pa se udebljala 15-ak kilograma.

A ovo joj nije prvi put da šokira izgledom. Ranije je za magazine Vogue snimila video na kojemu pokazuje make-up rutinu te je pozirala bez šminke. Otkrila je da se i ona, poput mnogih, bori s tamnim podočnjacima. 

- Pozdrav, ja sam Bebe. Trenutačno sam u kupaonici u svojoj kući sa svojim tamnim podočnjacima. Pokazat ću vam kako se šminkam od početka do kraja - rekla je tada na početku videa. 

BEBE REXHA BEZ ŠMINKE Albanka šokirala podočnjacima: 'To nije normalno, idi doktoru'

I dok su neki hvalili to što je objasnila da ono što pokazuju fotografije na društvenim mrežama i stvarnost nije uvijek isto, drugi su se zgražali nad njezinim izgledom. 

Inače, Bebe je nedavno pokušala prisvojiti srpski ajvar nazivajući ga 'albanskim jelom'. Objavila je video u kojem maže ajvar na kruh i govori da je to 'albansko jelo koje svi vole' i da se 'dobro slaže uz jaja'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nomistakes 03.11.2020.

    "crveni badić"? to bi trebala biti kao umanjenica ili....??

  • WWG1WGA 03.11.2020.

    Sta je zenama nabaciti 15kg u mjesec dana.

  • KURAC 123 03.11.2020.

    Izgleda ko vreca krumpira

Komentiraj...
Vidi sve komentare