To je to što me zanima!

Ultra seli s Poljuda? Šuška se da festival ide na Park Mladeži

Službenih potvrda o novoj lokaciji još uvijek nema, a kako javlja Radio Split pregovori su u tijeku. Kako Slobodna Dalmacija doznaje, sve će se javno znati idućeg tjedna
Vidi originalni članak

Ultra Europe festival ove godine bi mogao promijeniti lokaciju. Nagađa se da će umjesto na Poljudu, posjetitelji festivala ludovati na Parku Mladeži, prenosi Slobodna Dalmacija. Još uvijek se nije potpisao dogovor između Ultre i Hajduka pa organizatori traže novo rješenje. 

Službenih potvrda o novoj lokaciji još uvijek nema, a kako javlja Radio Split pregovori su u tijeku. Kako Slobodna Dalmacija doznaje, sve će se javno znati idućeg tjedna. 

- Radimo intenzivno na tome u zadnjih nekoliko tjedana. Vjerujem da ćemo sljedećih tjedana dana izići s kvalitetnim informacijama. Jučer sam također obavio jedan od razgovora i tražimo, kako se to voli kazati na hrvatskom jeziku, win-win situaciju u kojoj će svi biti zadovoljni; i Hajduk i interes športa, potom razvoj turizma i daljnje poticanje Ultre, za koju znamo da je još nekoliko godina ovdje, kao i brojni turisti, koje i ove godine očekujemo i koje ćemo ugostiti - rekao je jučer splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Više informacija uskoro...

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Roseana 14.06.2019.

    Može li mi neko objasniti šta ima dobroga na ultri?Pun grad drogiranih ludih deru se urlaju po gradu a naravno i ovih polumrtvih ispovraćanih sta leže po cesti i krepavaju po parkovima ne znaš jeli živ ili mrtav takvih za ne faliti.Hitna opterecena policija jos vise građani nezadovoljni ali glavno da nosi novce?!Zadnjih godina je bilo i smrtnih slučajeva.Jeli baš sve u novcu?!Hrvatska je mala zemlja tribalo je raditi na elitnom turizmu da budemo ka Svicarska skupi i svoji a sta je ovo?Napunili smo se bagre sta nosi konzerve sa sobom svugdi ostavljaju smece,zakoče u mistu na magistrali i kradu iz vinograda da nebi potrosili na voce a ovi vasi ultraši nista ispo bar po kila droge u ruksaku i to je vama u redu??Nisu to turisti kakve Hrvatska treba i zasluzuje.Premala smo mi zemlja da nas masovni turizam unisti.Treba njegovati starine postivati prirodu,more i cuvati tradiciju na visokom nivou...Ajmoooo minusiiii 👍🏻

  • 14.06.2019.

    Posjetitelje Ultre Torcidaši neće napadati, a sigurno će biti i onih s istoka među njima!

  • cule123 14.06.2019.

    ugovor između ultre i hajduga?? pa nije hajdug vlasnik stadiona

Komentiraj...
Vidi sve komentare