Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Ultra seli s Poljuda? Šuška se da festival ide na Park Mladeži

Službenih potvrda o novoj lokaciji još uvijek nema, a kako javlja Radio Split pregovori su u tijeku. Kako Slobodna Dalmacija doznaje, sve će se javno znati idućeg tjedna

18 komentara

Ultra Europe festival ove godine bi mogao promijeniti lokaciju. Nagađa se da će umjesto na Poljudu, posjetitelji festivala ludovati na Parku Mladeži, prenosi Slobodna Dalmacija. Još uvijek se nije potpisao dogovor između Ultre i Hajduka pa organizatori traže novo rješenje. 

Službenih potvrda o novoj lokaciji još uvijek nema, a kako javlja Radio Split pregovori su u tijeku. Kako Slobodna Dalmacija doznaje, sve će se javno znati idućeg tjedna. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Radimo intenzivno na tome u zadnjih nekoliko tjedana. Vjerujem da ćemo sljedećih tjedana dana izići s kvalitetnim informacijama. Jučer sam također obavio jedan od razgovora i tražimo, kako se to voli kazati na hrvatskom jeziku, win-win situaciju u kojoj će svi biti zadovoljni; i Hajduk i interes športa, potom razvoj turizma i daljnje poticanje Ultre, za koju znamo da je još nekoliko godina ovdje, kao i brojni turisti, koje i ove godine očekujemo i koje ćemo ugostiti - rekao je jučer splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Split: Posjeteitelji pristižu na treću večer Ultra Europe festivala 2018. | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

Više informacija uskoro...

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Tema: Muzika

Message