To je to što me zanima!

Umiljata svinjica Pepa Marijani pokazala svoju 'mračnu stranu'

Kada se zaputila u Đakovo kod jednog od farmera, Marijana je imala 'bliski susret' sa svinjicom. Naoko slatka i umiljata, svinjica Pepa, pokazala je i svoju 'mračnu stranu'
Vidi originalni članak

Da je voditeljici Marijani Batinić uvijek veselo na snimanju popularne dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', dokazuje iz sezone u sezonu, bilo da vozi traktor, jaše na magarcu ili pak svira gusle.

Tako joj i na snimanju osme sezone ne nedostaje uzbuđenja. Kada se zaputila u Đakovo kod jednog od farmera, Marijana je imala 'bliski susret' sa svinjicom. Naoko slatka i umiljata, svinjica Pepa, pokazala je i svoju 'mračnu stranu'.

Dok ju je Marijana pokušavala uloviti trčeći za njom po dvorištu, Pepa je odlučila 'pokazati zube'.

- Lovila sam je jer sam je željela pomaziti, no izgleda da se ne mogu svidjeti baš svakome. Taman kada sam je uspjela primiti u naručje, popiškila me pa je naš susret okončan vrlo brzo - smije se Marijana kojoj ovo nije prvi neobičan susret s domaćim životinjama.

Što je još sve očekuje na farmama, gledatelji će saznati u jesen.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ri_ko_k_sni_123 08.07.2017.

    vi meni stvarno hocete reci da je napravljen clanak o nekoj voditeljici i svinji koja je nju ugrizla ili sto vec (odbijam procitati clanak, zakljucujem na temelju naslova). ono ozbiljno?

  • Rafo 07.07.2017.

    Slatka :)

  • jejeee 07.07.2017.

    Ček malo "Nemogu se svidjeti baš svakome "???? Ne svidas se ti nikom!! Pogotovo tvoj umisljeni stav

Komentiraj...
Vidi sve komentare