To je to što me zanima!

Umišljena diva: Kim nije htjela ni izaći iz auta na benzinskoj

Sjedila je u svojem Mercedesu i čekala tako dugo dok joj djelatnik nije prišao. Spustila je prozor, gurnula mu novac u ruku i čekala u autu dok joj je punio tank
Vidi originalni članak

Da se ponaša kao razmažena diva svima je jasno. Njeni prijatelji čak govore da je za to kriv njen suprug Kanye West (37) koji joj govori da ne smije pričati s ljudima koji rade za nju i da se treba držati kao da je važnija od svih. Kim Kardashian (33) očito sluša savjete svog mužića pa tako više ni ne izlazi iz automobila na benzinskoj crpki. 

Ne bi bilo ništa čudno da je izašla i pričekala da joj jedan od djelatnika dođe pomoći, no Kim je sjedila u autu tako dugo dok do njenog auta nije došao muškarac. Spustila je prozor tek toliko da mu može dati novac i rekla mu da joj natoči gorivo. Dok je on točio, Kim je digla prozorsko staklo i sjedila u autu. Kad joj je tank bio pun samo je otišla. 

S Kim je u autu bila i 15-mjesečna kći North. Dok je djevojčicu stavljala u sjedalicu na stražnje sjedište automobila, Kim se svinula peta na cipeli i skoro je pala, no snašla se i brzo ušla u auto te izbjegla katastrofu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Lego kockica 09.10.2014.

    jel samo meni njezina "sexy" pozadina izgleda kao da nosi pelene?

  • bembač 06.10.2014.

    Ako je ona diva bok....te.... onda sam ja Ćiro Blažević!

  • ST0001IM 06.10.2014.

    Nju bi ispleska i uzeo auto. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare