To je to što me zanima!

Umjesto da ju zalije, Rooney je Coleen bacio lavor na glavu

I supruga Waynea Rooneya odlučila je biti hrabra i pridružiti se 'Ledenom izazovu' u sklopu globalne humanitarne kampanje. U tome joj je pomogao suprug Wayne
Vidi originalni članak

Nakon što ju je nominirao nogometaš Shaun Wright Phillips (32), Coleen Rooney (28) pridružila se nizu slavnih koji su se uključili u  ALS Ice Bucket Challenge, globalnu humanitarnu kampanju kojom se podiže razina svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, progresivnoj neurodegenerativnoj bolesti koja napada stanice živaca u mozgu i leđnoj moždini.

Poslije Justina Timberlakea, Taylor Swift, Cheryl Fernandez-Versini, Toma Cruisea i Davida Beckhama, i supruga Waynea Rooneya (28) odlučila je biti hrabra. U tome joj je pomogao upravo suprug, no stvari baš i nisu išle po planu. Nogometaš je na glavu svoje supruge, koja je pored unutarnjeg bazena sjedila s rukama sklopljenim u krilu, osim ledene vode, ispustio i cijelu kantu. Coleen je glasno vrisnula i skočila sa stolca kad ju je Wayne polio. 

U izazovu su sudjelovale i Nicole Scherzinger, Gwyneth Paltrow, Alessandra Ambrosio, Justin Bieber, Simon Cowell. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Ivamikica 22.08.2014.

    meni je to bas simpa cak bi i ja to napravila

  • nonaluna 22.08.2014.

    Bezveze trošu vodu haha al baš je zabavno vidjeti zvjezde kako se glasaju kad ih poliju vodom neki baš ispadnu hrabri ,al glupo je vidjeti da se oni bacaju vodom a neko nema ni to .

  • Caracal_cat 22.08.2014.

    Ako već polijevaju PO GLAVI, onda nek poliju po glavi, a ne po guzici i slično. Ti muškarci u videu ne znaju ni najgluplju radnju napravit kak se spada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare