To je to što me zanima!

Umjesto modela gledali tange Nives Celzijus i Mineine grudi

Minea je na Izboru fotomodela i modela godine pjevala u prozirnoj haljini kroz koju su joj se nazirale bradavice, a Nives je obukla prekratku haljinu i pokazala gaće
Vidi originalni članak

Renata Končić Minea (33) pjevala na Izboru fotomodela i modela godine u zagrebačkom hotelu Laguna. Publiku su zapanjile njezine bradavice koje su joj se ocrtavale na prozirnoj crvenoj haljini koja joj je jedva pokrivala stražnjicu. Čim je otpjevala, otišla  je kući, nije htjela ni razgovarati s novinarima. 

Nakon Minee pažnju je na sebe privukla Nives Celzijus (29) koja je izvela svoj hit 'Gol'. U 'ultrakratkoj' sivoj haljini izvijala je bokove na bini, a haljina joj se u jednom trenutku digla pa su se Nives vidjele tange. 

- Uvijek nosim gaćice i nećete me bez njih vidjeti, ali moram priznati da moj Dino ima puno više kondicije. Ovdje je jako vruće i sva sam se preznojila - kroz smijeh je rekla supruga Dine Drpića (30). Celzijus se osvrnula na skandal oko Ivana Klasnića (31) koji je prevario svoju suprugu. 

'Izdala ga je'

- Smatram da Patrizia nije trebala svoje 'prljavo rublje' iznositi u javnost, mislim da je time izdala supruga - istaknula je Nives te dodala da ona nije sigurna bi li svom Dini oprostila nevjeru. 

- Ponekad se pitam što radi kad je u drugom gradu, a ja sam u Zagrebu - otkrila je Nives. 

Pobjednica izbora među fotomodelima je Paula Jelinek (19), a Tena Bokulić (18) model je godine. Obje su izuzetno sretne. Od muškaraca, najljepši fotomodel je Dino Rašikadić.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • KRIVA_KARTA 07.01.2012.

    joooj strava gospođa drpić je drocika nad drocikama,,pa ta žena pobogu nezna jednu pametnu rečenicu izgovorit,,,,i onda ju još moramo gledat na tv-u pa šta smo Bogu skrivili?!!!! ma nebi biciklu naslonila na tu promenadu od ženske b lj a k :S

  • Iskrenica 20.12.2011.

    Haha možda je za gledanje i dobra ali za slušanje????Fuuujjjj jao te naše zvjezde(haha) fascinantne su! Kome je još zanimljivo?Gačice,bradavice?? Jooj :-P

  • 17.12.2011.

    minea-nigdje sise da je lucom trazis,sto je je-ima bradavice i vide se,Drpicka-fuks de luks-radi jedino sto zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare