To je to što me zanima!

Umjesto u bačvu s vinom, Jure nakon razvoda skočio u more

Žiri mi je stisnuo četiri X-a u Supertalentu. No najgledaniji sam u Njemačkoj, imam preko 12 milijuna pogleda i zato sam opet tu bio, ispričao je Kelava. Njegova obitelj i prijatelji kažu mu da je legenda
Vidi originalni članak

Osebujni Jure Kelava (66) postao je novi stanar Big Brother kuće ovaj tjedan. Dalmatinac smatra da je bolji od drugih jer drugačije gleda na život. 

- Život za mene nije natjecanje već samba - rekao je Omišanin koji već ima iskustva s boravkom pred kamerama.

JURE KELAVA 'Supertalent' Prince George je novi stanar Big Brother kuće

Naime, Jure je dvaput nastupio u talent showu 'Supertalent' pod umjetničkim imenom Prince George, ali ga žiri nije pustio u daljnje natjecanje. Nakon lanjskog nastupa otvorio je dušu za 24 sata.

- To nije samo takmičenje nego i showbiznis. Nekad i glavni glumac u showbiznisu gubi glavu – istaknuo je Kelava. Dodao da je vidio da ima talent za ples od rođenja. 

SAPUNICA SE NASTAVLJA BB Antonio odbrusio Luciji: 'Pa ti si još veće g**no od mene'

- Kao mlad sam volio balet, pa sam ga spojio sa rockom. To mi je urođeno - ispričao je. Pjevanje izbjegava jer je uvjeren da mu ne ide dobro kao ples. 

- Ne 'gazim' tamo gdje nisam siguran da se neću sramotiti - objasnio je. Ne smetaju mu kamere ni 100.000 ljudi te nema nikad tremu dok pleše. 

- Djeca me imitiraju i traže autograme - pohvalio se Kelava. Odjeća, koju je nosio na nastupu u Supertalentu, bila je posebno sašivena za njega. 

- Ne možete imati toliki osjećaj za prostor i drugačiji je ples ako nemate neki kostim - rekao je Omišanin. Već su ga na audiciji za emisiju hvalili i govorili mu da pleše pravi balet. U 'Supertalentu' je plesao i preklani.

- Isto mi je žiri stisnuo četiri X-a. No najgledaniji sam u Njemačkoj, imam preko 12 milijuna pogleda i zato sam opet tu bio - ispričao je Kelava. Njegova obitelj i prijatelji kažu mu da je legenda. Kaže da se amaterski glumac i ima svoju napisanu dramu. 

MATIJA OTKRIVA ISTINU 'Umjesto da izbace Niksaru koji mrzi gejeve, van moram ja'

- Poklonio sam ju ravnatelju kazališta u Omišu i rekao je kako je pet plus - napomenuo je Kelava. Svestran je i za vrijeme Jugoslavije je bio jedan od najboljih nogometaša. 

- Odličan sam bio i u kuglanju te plivanju - ispričao je. Tvrdi da je proplivao nakon rastave. 

- Umjesto u bačvu s vinom, skočio sam u more i eto - našalio se. 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • flori 01.03.2018.

    pokušao sam pogledati bar jednu emisiju ali nejde!

  • 1234567890 01.03.2018.

    Nekad sam se čudio srpskim Parovima, Pinku ili sličnim emisijama u kojima su boravile kojekakve spodobe... A onda skužim da smo ipak prestigli naše komšije u debilizmu. Maškarada čak i bez maski, ne znam kako bih drugačije ovo opisao. Nisam pogledao niti jedan dan BB do sada i neću. Izgubili ste zdrav razum. Prvi BB je bio zanimljiv, smiješan... A sve nakon toga je parada nemoralnih, plastičnih i ušminkanih. Bitno je imati kilu pudera na sebi, a to što gaze po smeću, a roba im razbacana ko gnjojivo na njivu... to nema veze.

  • kllea 01.03.2018.

    A dijagnoza jeee...??

Komentiraj...
Vidi sve komentare