To je to što me zanima!

Umrla bivša Miss Jugoslavije: Proslavio ju je Bajagin spot

Prije 32 godine predstavljala je Jugoslaviju na izboru za Miss svijeta na Mauricijusu, ali proslavila se u glazbenom spotu Bajage i Instruktora za hit 'Tišina'
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih crnogorskih manekenki Nadežda Banović umrla je u nedjelju u 52. godini života u Njemačkoj gdje je dugi niz godina živjela s obitelji.

Pokopana je u utorak, a iza sebe je ostavila supruga Zlatka, crnogorskog glazbenika i kompozitora, te sinove Davida i Marka.

Postala je simbol nekadašnjeg Titograda, a mediji su je prozvali 'najljepšom Titograđankom'. Prije 32 godine predstavljala je Jugoslaviju na izboru za Miss svijeta na Mauricijusu. Iako se modelingom bavila od mladosti te je bila zaštitno lice časopisa 'Praktična žena' i 'Bazar', manekenska karijera nije bila to što ju je proslavilo.

Slavu je stekla nakon što se pojavila u spotu Bajage i Instruktora 'Tišina', a nakon toga glumila je u filmu Želimira Žilnika 'Lijepe žene prolaze kroz grad'.

 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • Mthesecond 26.01.2017.

    Gledam taj spot,pjesma kao da je bila jučer,kao da sam je slušao jučer,ona lijepa i mlada,a ono već tolike godine prošle i njen život se eto ugasio...Što ti je život...Prerano otišla...Počivala u miru i tišini...I Bog neka udijeli pameti onima koji su došli na ovu temu ostavljati stupidne komentare...Valjda i oni imaju nekog bez koga su ostali u životu,nekog svog,pa eto nek se samo toga sjete i nek se zamisle nad sobom...

  • madsen 26.01.2017.

    joj, nebudem i ja onda ubrzo (

  • 26.01.2017.

    tužno

Komentiraj...
Vidi sve komentare