To je to što me zanima!

Umro je Disneyjev glumac (24): 'Zauvijek ću te voljeti, brate...'

Počivaj u miru, Sebas. Tvoj rad i osmijeh živjet će vječno. Uvijek ćemo te se sjećati po tvom talentu, prijateljstvu i velikom srcu. Suosjećamo s tvojom obitelji, prijateljima i obožavateljima, stoji u službenom priopćenju
Vidi originalni članak

Preminuo je meksički glumac Sebastián Athié, javlja E! News. Imao je samo 24 godine, a njegovu smrt potvrdio je Disney Channel.

- Počivaj u miru, Sebas. Tvoj rad i osmijeh živjet će vječno. Uvijek ćemo te se sjećati po tvom talentu, prijateljstvu i velikom srcu. Suosjećamo s tvojom obitelji, prijateljima i obožavateljima - stoji u službenom priopćenju.

Navodno je riječ o iznenadnoj smrti, a uzrok još nije poznat. Nesretna vijest rastužila je njegove kolege koji su se oprostili na društvenim mrežama.

NICK CORDERO Kanadski glumac preminuo je od posljedica korona virusa...

- Ostavio si velik trag na svima koji su te poznavali - napisala je glumica Paulina Vetrano, dok je glumac Guido Pennelli dodao: 'Zauvijek ću te voljeti, brate'.

Inače, Athié je bio poznat po ulozi u seriji 'O11CE' koja se prikazivala na Disney kanalu. Utjelovio je lik Lorenza Guevare.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 5FDP 07.07.2020.

    korona, nema šanse da je bilo što drugo. Bilo kako bilo, pokoj ti duši

  • 07.07.2020.

    I ja osobno ne vjerujem u to.

  • DagMC 07.07.2020.

    jos jedna crna brojka koja ce se pripisat covid19🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare