Obavijesti

Show

Komentari 0

Kanadski glumac preminuo je od posljedica korona virusa...

Kanadski glumac preminuo je od posljedica korona virusa...
1

Nick Cordero tjednima je vodio 'borbu' protiv zaraze korona virusom. Stanje mu je ocijenjeno teškim pa je bio u bolnici u Los Angelesu. Njegova supruga potvrdila je tužnu vijest na društvenim mrežama

VIDEO

Kanadski glumac Nick Cordero preminuo je u Los Angelesu od posljedica zaraze korona virusom u 42. godini, javlja Mirror. U bolnici je proveo 91 dan zbog komplikacija koje mu je virus uzrokovao. 

Njegova supruga Amanda Kloots na društvenim je mrežama obavještavala o njegovom zdravstvenom stanju, a sada je objavila tužne vijesti. Potvrdila je kako je Nick preminuo u nedjelju u jutro. 

- Bog sada ima jednog anđela na nebu više. Moj dragi suprug je preminuo. Bio je okružen ljubavlju svoje obitelji. Moje srce je slomljeno. Ne mogu zamisliti život bez njega. Bio je nevjerojatan glumac i glazbenik - napisala je Amanda i zahvalila svima koji su bili uz njega dok se borio s virusom.

Njegovi se prijatelji i kolege na društvenim mrežama opraštaju od njega.

- Šokirana sam ovom viješću. Moje srce i duša su s njegovom obitelji. Počivao u miru - napisala je glumica Priscilla Presley (75).

Glumcu je već početkom četvrtog mjeseca bilo potvrđeno kako je pozitivan na korona virus. Njegovo je stanja tada ubrzo bilo ocijenjeno teškim. Završio je na respiratoru, no nažalost tu zdravstveni problemi nisu za njega stali. 

- Morali su mu amputirati desnu nogu zbog zgrušavanja krvi. Sredstvo za razrjeđivanje krvi nije pomoglo, samo je uzrokovalo još veće probleme. Zato su mu ga liječnici prestali davati, a operacija je prošla vrlo dobro - objavila je svojedobno na društvenim mrežama njegova supruga.

Glumčev organizam virus je značajno oslabio pa se nije uspio othrvati novim zdravstvenim problemima koji su ga snašli.

Glumac se bori na respiratoru, amputirali su mu desnu nogu...
Glumac se bori na respiratoru, amputirali su mu desnu nogu...

Cordero je glumio na Broadwayu, a bio je nominiran za Tony nagradu u mjuziklu. Glumio je u TV serijama 'Zakon i red: Odjel za žrtve', CBS-ovoj 'Blue Bloods' uz Toma Sellecka te nekoliko manje poznatih dugometražnih filmova.

 

 

 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin