To je to što me zanima!

Umro Peter Robbins, glumac koji je posudio glas popularnom crtanom liku Charlieju Brownu

Robbins je započeo karijeru kao dječji glumac sa samo devet godina, a svjetsku slavu je stekao kada je posudio glas omiljenom animiranom liku iz 'Peanutsa'
Vidi originalni članak

Glumac Peter Robbins, izvorni glas lika Charlieja Browna, tragično je preminuo u 65. godini, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, obitelj glumca javnosti je potvrdila ove tužne vijesti u utorak, a otkrili su i kako je Peter umro prošle nedjelje.

Robbins je započeo karijeru kao dječji glumac sa samo devet godina, a svjetsku slavu je stekao kada je posudio glas Charlieju Brownu, fiktivnom karakteru iz Peanutsa. Glumac je bio veliki obožavatelj njegovog lika i čak je tetovirao Charlieja Browna i njegovog vjernog pomoćnika Snoopyja.

Strani mediji često su pisali i kako je glumac kasnije u životu obolio od bipolarnog poremećaja te da se susreo s raznim životnim poteškoćama. 2015. godine osuđen je na pet godina zatvora zbog prijetnji više osoba. Priznao je krivnju za slanje prijetećih pisama medijima u kojima je nudio novac za ubojstvo šerifa okruga San Diego, Billa Gorea. Navodno je slao i prijeteće crteže i pisma upravitelju nekretnine i prijetio drugim stanovnicima mjesta u kojemu je živio.

Tada mu je prvenstveno određena uvjetna kazna dok je pohađao interni program terapije lijekovima, ali je kasnije odveden u zatvor nakon što je prekršio uvjetnu kaznu. Dok je bio u zatvoru, prijetio je šerifu i ponudio 50.000 dolara za njegovo ubojstvo. Pušten je 2019. godine iz zatvora.

Nakon izlaska iz zatvora počeo je druge savjetovati kako da se nose s njihovom bolesti te je htio osvijestiti ljude da bipolarni poremećaj shvate ozbiljno'

- Preporučio bih svima koji imaju bipolarni poremećaj da ga shvate ozbiljno jer se vaš život može preokrenuti u samo mjesec dana kao što se dogodilo medni. Izašao sam iz zatvora i smatram da sam sada bolja osoba. Skromniji sam i zahvalniji i zahvalan što sam doživio to iskustvo - rekao je svojedobno glumac.

Idi na 24sata