Obavijesti

Show

Umro Peter Robbins, glumac koji je posudio glas popularnom crtanom liku Charlieju Brownu

Umro Peter Robbins, glumac koji je posudio glas popularnom crtanom liku Charlieju Brownu
4

Robbins je započeo karijeru kao dječji glumac sa samo devet godina, a svjetsku slavu je stekao kada je posudio glas omiljenom animiranom liku iz 'Peanutsa'

VIDEO

Glumac Peter Robbins, izvorni glas lika Charlieja Browna, tragično je preminuo u 65. godini, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, obitelj glumca javnosti je potvrdila ove tužne vijesti u utorak, a otkrili su i kako je Peter umro prošle nedjelje.

Robbins je započeo karijeru kao dječji glumac sa samo devet godina, a svjetsku slavu je stekao kada je posudio glas Charlieju Brownu, fiktivnom karakteru iz Peanutsa. Glumac je bio veliki obožavatelj njegovog lika i čak je tetovirao Charlieja Browna i njegovog vjernog pomoćnika Snoopyja.

Blitz Film i Video distribucija

Strani mediji često su pisali i kako je glumac kasnije u životu obolio od bipolarnog poremećaja te da se susreo s raznim životnim poteškoćama. 2015. godine osuđen je na pet godina zatvora zbog prijetnji više osoba. Priznao je krivnju za slanje prijetećih pisama medijima u kojima je nudio novac za ubojstvo šerifa okruga San Diego, Billa Gorea. Navodno je slao i prijeteće crteže i pisma upravitelju nekretnine i prijetio drugim stanovnicima mjesta u kojemu je živio.

in attendance for The Camp: A FANmily Reunion Celebrity Meet and Greet, The Hilton Peachtree City Hotel, Peachtree City, GA May 29, 2021.

Tada mu je prvenstveno određena uvjetna kazna dok je pohađao interni program terapije lijekovima, ali je kasnije odveden u zatvor nakon što je prekršio uvjetnu kaznu. Dok je bio u zatvoru, prijetio je šerifu i ponudio 50.000 dolara za njegovo ubojstvo. Pušten je 2019. godine iz zatvora.

YouTube/Screenshot

Nakon izlaska iz zatvora počeo je druge savjetovati kako da se nose s njihovom bolesti te je htio osvijestiti ljude da bipolarni poremećaj shvate ozbiljno'

- Preporučio bih svima koji imaju bipolarni poremećaj da ga shvate ozbiljno jer se vaš život može preokrenuti u samo mjesec dana kao što se dogodilo medni. Izašao sam iz zatvora i smatram da sam sada bolja osoba. Skromniji sam i zahvalniji i zahvalan što sam doživio to iskustvo - rekao je svojedobno glumac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu