To je to što me zanima!

Umro pjevač Joe Diffie: Prije dva dana saznao da ima koronu

Medicinsko osoblje se brine za mene i trenutačno se liječim. Obitelj i ja u ovom trenutku tražimo privatnost. Želim podsjetiti sve da budu oprezni tijekom ove pandemije, rekao je Joe u petak
Vidi originalni članak

Poznati country pjevač Joe Diffie preminuo je u nedjelju u 62. godini nakon komplikacija zbog korona virusa, javlja Mirror. Joe je prije dva dana saznao da je pozitivan na COVID-19, a tužnu vijest o njegovoj smrti potvrdio je njegov menadžer.

- County glazbena legenda Joe Diffie preminuo je danas, u nedjelju 29. ožujka, zbog posljedica korona virusa. Njegova obitelj zahtijeva privatnost - napisao je menadžer. 

Joe je bio smiren kad je saznao da je zaražen. 

- Medicinsko osoblje se brine za mene i trenutačno se liječim. Obitelj i ja u ovom trenutku tražimo privatnost. Želim podsjetiti sve da budu oprezni tijekom ove pandemije - rekao je Joe u petak. Obožavatelji su shrvani njegovom smrti. 

Joe je 1999. dobio Grammyja za najbolji country suradnju. Poznat je po brojnim hitovima, posebice iz 90-ih godina prošlog stoljeća. U karijeri je izdao čak 13 albuma. 

Neke od njegovih najpoznatijih pjesama su 'Pickup Man', 'John Deere Green', 'Girl Ridin' Shotgun', 'A Night to Remember'... 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ĐorđePatković 30.03.2020.

    pitanje jel imo dopusko za respirator

  • greta guslar 30.03.2020.

    Zašto se ne pišu svi podaci, a ne samo ovi o koroni? Ako su ga liječili po "protokolu" nije ni čudo da su ga dokusurili! Zato im umiru i Talijani i Španjolci!

  • radok 30.03.2020.

    Chuck Norris dobio korona virus. Virus je izdrzao 2 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare