To je to što me zanima!

Unatoč hladnoći: Goran Višnjić i ekipa snimaju do tri ujutro...

Snimaju se prvi kadrovi filma i televizijske serije General koju režira njegov punac Antun Vrdoljak, a u kojem Višnjić glumi glavnu ulogu, Antu Gotovinu
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda Goran Višnjić (44) vozi teretno vozilo blatnjavim velebitskim stazama prošaranim snijegom,  a vojnici ga pozdravljaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimaju se prvi kadrovi filma i televizijske serije General koju režira njegov punac Antun Vrdoljak, a u kojem Višnjić glumi glavnu ulogu, Antu Gotovinu.

Snimanje je počelo jučer na predjelu Pilar kod Svetog Roka, a nastavljeno je danas podno vrha Crnopac. Vrijedna filmska ekipa počela je s radom još u podne, a unatoč hladnoći snimat će do tri ujutro jer su na redu noćne scene koje se odigravaju na Badnjak 1993. godine.

General Ante Gotovina tada je posjetio branitelje na prvoj crti obrane i izdao im daljnje zapovjedi. Zanimljivo je da u filmu glumi i sama planina - snima se, naime na Velebitu, a u filmu će se radnja odvijati na  Dinari. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 7rudar7 22.02.2017.

    300 zemalja otkupilo film,ćak i srbija

  • 22.02.2017.

    I ovo nije nepotizam? Zar nema u Hrvatskoj drugih glumaca, nego treba "masnoj guski mazati rit"?

  • 22.02.2017.

    Dobro će oni to naplatiti. To mi je isto kao i nogometaši koji igraju "u nemogućim uvjetima, po kiši i snijegu". Veli komentator, teško je igrati protiv ovih, jer su oni viši. Onda , teško je igrati protiv onih, jer su oni navikli na žegu. Ma nemoj, za tih 2x45 minuta i tolike milijune koje dobiju, trebali bi biti u stanju igrati pod kišom metaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare