To je to što me zanima!

Unatoč kritika zbog kilograma, Aishwarya je plijenila ljepotom

Bivša Miss svijeta zabljesnula je na humanitarnoj večeri 'AmfAR Cinema Against AIDS' u zlatnom sariju prvi put nakon udara obožavatelja zbog nakupljenih kilograma
Vidi originalni članak

Nakon što se našla na udaru Indijaca jer se nakon trudnoće nije odmah požurila skinuti nakupljene kilograme, Aishwarya Rai Bachchan (38) pojavila se u Cannesu na tradicionalnoj humanitarnoj večeri 'AmfAR Cinema Against AIDS'. Bivša Miss svijeta zabljesnula je u tradiconalnom zlatnom indijskom izvezenom sariju i plijenila pažnju ljepotom pozirajući pred okupljenim fotografima.

Bollywoodska glumica je u studenom prošle godine rodila prvo dijete. Nakon što je u javnosti osvanula fotografija na kojoj je snimljena s podbratkom, izazvala je val kritika obožavatelja u rodnoj Indiji koji smatraju da je njezina dužnost da ponovno izgleda kao prije.

Na jednom stranom portalu osvanuo je video ' Šokantno debljanje Aishwarye Rai' u kojem je prikazano kako je izgledala prije i nakon porođaja. Video je dosad pregledan više od 500,000 puta, a nakon njega pojavilo ih se još nekoliko desetaka.

Dok neki misle da je njezina dužnost izgledati dobro i vitko, drugi je hvale jer misle da nije jedna od sebičnih žena koje se odmah nakon porođaja usredotoče na gubljenje kilograma, a ne na dijete.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • lady snake 25.05.2012.

    meni se ne sviđa debela, ali bude ona smršavila. Jer to joj donosi novac!

  • durango11 25.05.2012.

    Ljepota s tri tone sminke

  • barbi27 25.05.2012.

    Sa ili bez viška kilograma, ova žena je prelijepa. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare