To je to što me zanima!

'Underworld: Blood Wars' pred nas donosi početak apokalipse

Vukodlaci izvode sve jače i jače napade i kao da to nije dovoljno, Selene se mora suočiti s izdajom unutar svojeg naroda. Samo će joj putovanje na sjever omogućiti trijumf u ratu
Vidi originalni članak

Premda se mi pitamo bi li vampirica Selene ipak nakon svih tih stoljeća borbe protiv vukodlaka i ljudi možda radije odabrala odseliti se u neku zabit te tamo provesti svoju besmrtnost, ipak ima onih koji franšizu 'Underworld' vide kao nešto veličanstveno i zabavno. Zato će nam uskoro doći i još jedan dio ove sage koja odbija ostati pokopana.

Kao i prije, priča prati rat između vampira i vukodlaka (tzv. Lycana), a vampirica Selene je ona koja konstantno pravi probleme u tom ratu. Što, uzevši u obzir da ga je i sama započela, nije čudno. No ovaj put ništa neće biti jednostavno (a kad je?) jer vukodlaci imaju novog vođu, Mariusa. Vukodlaci izvode sve jače i jače napade i kao da to nije dovoljno, Selene se mora suočiti s izdajom unutar svojeg naroda.

Pogledajte najnoviji foršpan

Da bi riješila sve i dovela franšizu svojem kraju (nadajmo se), Selene će unovačiti Davida (opet Theo James, u reprizi uloge) te otputovati na mitski sjever. Tamo će svojoj nevjerojatno velikoj listi specijalnih sposobnosti dodati nove koje će od nje napraviti još jaču ratnicu.

Film u kina dolazi početkom veljače, a u glavnim ulogama nalaze se opet Kate Beckinsale, opet Theo James, a po prvi put Charles Dance i Tobias Menzies. Redateljica je Anna Foerster, koja će možda privesti kraju ovaj već predugo živući serijal.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Magellan 16.11.2016.

    Zašto novinar toliko žarko želi kraj ovog serijala? Uopće nije loš serijal ( iako ga zadnji film jest malo razvodnio al ajde). Nije film loš ali mi se nekako ne uklapa u serijal. Baš to što se pojavio Charles Dance u jednoj od glavnih uloga u zadnjem filmu je i popravilo opći dojam. U svakom slučaju bolje da snimaju nastavak ove franšize nego nastavak one "epske sage" čiji naslov ne želim izgovorit ni napisat. :)

  • blue_devil06 14.11.2016.

    Bolji filmovi od sumrak sage u svakom pogledu hehe

  • vedii888 14.11.2016.

    Prestao gledati nakon prvog djela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare