To je to što me zanima!

Ungar: Nosim Tomu Jonesu bajaderu da si zasladi život

Ungarova supruga Sara zamolila je RTL televiziju da joj pomognu suprugu ispuniti želju da upozna Toma Jonesa. Pripremio mu je darove i veseli se što će ga upoznati
Vidi originalni članak

On meni nešto znači, ja njemu ništa, ali veselim se što ću ga upoznati. Doznat ću kakav je čovjek, rekao je Miro Ungar (74) uoči susreta s Tomom Jonesom (71).

Ungarova supruga Sara (32) zamolila je RTL televiziju, koji je organizirao upoznavanje Jonesa s obožavateljima prije njegova sinoćnjeg koncerta u zagrebačkoj Areni, da joj pomognu suprugu ispuniti želju.

- Volim ga, a i zvali su me jugoslavenskim Tomom Jonesom - kaže Ungar.

Pripremio je darove za Jonesa, koji je u Zagreb došao dva dana prije koncerta i odsjeo u predsjedničkom apartmanu hotela Esplanade.

- Nosim mu moj album u nadi da će on meni dati svoj, i bajaderu da si malo zasladi život. Pokazat ću mu sliku iz 1960., kad sam pjevao na BBC-u s grupom 4M. On je tad o tome mogao samo sanjati jer je mlađi - rekao je Ungar.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • beebee 21.11.2011.

    tom jones će biti oduševljen....

  • vecky 21.11.2011.

    Meni je više upalo u oko :Supruga Sara od 32 godine!!!

  • user_94544 21.11.2011.

    Nemam niti ja bas nista protiv Ungara, neka ga upozna, slicno su godiste, ocito ga covjek voli, pa nek se veseli. Uostalom, kplege se. Have fun, Miro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare