To je to što me zanima!

Unuka Bate Živojinovića je pokazala nikad viđene 'fotke'

Bata se najviše trudio odabrati fotografije koje su obilježile njegovu 60 godina dugu karijeru. Dinu je zamolio da objavi fotografiju iz kultnog filma 'Walter brani Sarajevo'
Vidi originalni članak

Glumac Bata Živojinović (82) zbog posljedica trećeg moždanog udara odmara se u svom beogradskom domu. O njemu se brine supruga Lola, a bivša jugoslavenska filmska zvijezda razonodu je potražio na društvenim mrežama, na kojima se snalazi uz pomoć najstarije unuke Dine (21).

- Dopisuje se s prijateljima i obožavateljima. Mnogi naši poznanici isprva nisu povjerovali da iza toga uistinu stoji moj Bata - rekla je glumčeva supruga Lola. Njoj se nije svidjela ideja da sa svima dijele intimu na internetu, iako to zabavlja Batu. Unuka Dina kćer je njihova sina Miljka, koji je zbog optužbi za primanje mita osam godina bio u bijegu. Miljko sad živi u Parizu gdje su ljeto provela i njegova djeca, Dina i sin Velimir. Unuci djeda Batu često posjećuju, no Dina ga posljednjih tjedana nije mogla vidjeti jer je dobila boginje. Zbog bolesti je morala ležati pa joj je jedina zanimacija bila djedov profil na društvenoj mreži koji vodi prema njegovim strogim uputama. Bata se najviše trudio odabrati fotografije koje su obilježile njegovu 60 godina dugu karijeru. Dinu je zamolio da objavi fotografiju iz kultnog filma 'Walter brani Sarajevo' jer je njome želio skupiti najviše lajkova. Osim fotografija iza kulisa više od 300 filmova koje je snimao, obožavateljima se najviše svidjela fotografija na kojoj imitira Marlona Branda u kultnom 'Kumu'. Živojinović je objavio nikad viđene trenutke s kćeri Jelenom, kako se provodio na canneskom festivalu 1967. godine, prisjetio se susreta s pokojnim kolegom Borisom Buzančićem i književnikom Mešom Selimovićem.

Živojinović je zazirao od kompjutora i mobitela, a danas mu predstavljaju pravi užitak pa s unukom provodi nekoliko sati na dan u novoj zanimaciji.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • KOKKYCH 01.09.2015.

    novinaru za super informaciju želimotri dana boravka u beogradu sa šahovnicom na leđima

  • stefi defi 01.09.2015.

    covjekuje bio opran mozak u bratoubilackom ratu alijese izvinuo u razgovoru sa dvornikom svojim kumom

  • Miki Rovinj Dubec 01.09.2015.

    ovaj stari izgleda kao ja sad,kako cu tek ja biti ruzan

Komentiraj...
Vidi sve komentare