To je to što me zanima!

Uplakani Ante Gotovac molio Simonu da se vrati

Nakon svađe s mužem Simona je spavala kod oca. Ante ju je ujutro u suzama nagovarao da mu se vrati riječima "Simonica, Simonica vrati mi se"
Vidi originalni članak

Simona Gotovac je nakon subotnje svađe s mužem prespavala kod oca Željka Ištvanovića u zagrebačkom Buzinu. Policija ju je za to vrijeme tražila u kući na Srebrnjaku jer je njena majka Tamara Trpkov pozvala policiju zbog obiteljskog nasilja tvrdeći da je udarac od Ante dobila i unučica Gabrijela (2).
- Ujutro je došao Ante. Plakao je i govorio: 'Simonica, Simonica, vrati mi se, ispunit ću ti sve želje’ pa mu se vratila - ispričao je Željko Ištvanović. Policija ne istražuje nasilje kod Gotovčevih jer nemaju dokaza o kaznenom djelu niti Simoninu prijavu. Prijava je potrebna i Centru za socijalnu skrb kako bi mogli poduzeti korake da zaštite Gabrijelu, a može je podnijeti bilo tko.
- Nemam što prijaviti jer Ante nije udario ni Simonu ni Gabrijelu. Bila je to obična svađa - kaže Simonin otac i dodaje kako nikome ne bi dopustio da mu tuče unuku.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • nemresbilivit 17.07.2008.

    Plavo pa glupo.. Zalizano pa ludo. Gel mu popio mozak. A ona je plavusa, njoj nije ni potreban razlog da bude glupa..

  • nemresbilivit 17.07.2008.

    Plavo pa glupo.. Zalizano pa ludo.. Gel mu popio mozak.. Simonica, simonica.. Molim??? WTF??? Koja glupa Simonica..

  • sprinterica 15.07.2008.

    Ante Gotovac: Starci i policija u stan su nam upali za vrijeme seksa! - Ovo je naslov na jednom portalu . e sada ako je ovo izgovor za nasilje onda je jedan od najglupljih koji sam čula

Komentiraj...
Vidi sve komentare