To je to što me zanima!

Upoznajte brata Brada Pitta: Doug nevjerojatno sliči glumcu

Doug Pitt u stvarnosti je vlasnik dućana s informatičkom opremom u Springfieldu gdje živi s obitelji. Nekad je radio kao fotograf. Kaže da ga često mijenjaju za Brada
Vidi originalni članak

Za potrebe reklame jedne tvrtke za mobilnu telefoniju u spotu se pojavljuje Doug Pitt, brat slavnog glumca Brada Pitta. Doug, koji jako sliči slavnom bratu, pobrao je simpatije javnosti zbog očitog smisla za humor u ovom ironičnom videu. Na početku videa Doug stoji ispred ulaznih vrata pa ga kamere prate do dnevnog boravka gdje objašnjava kako i nema pravo odabira kad je u pitanju gledanje televizijskih programa. Dodaje da supruga i djeca imaju prednost u biranju. Sa slušalicama u ušima pojavljuje se u radnoj sobi poslije čega je pokazao i kuhinju. U dvorištu tvrdi da voli sve sportove pa je nakratko zaigrao i košarku. 

U stvarnosti, Bradov brat vlasnik je dućana s informatičkom opremom u Springfieldu gdje živi s obitelji. Nekad je radio i kao fotograf. Doug je otkrio i da ga često zamijene s njegovim slavnim bratom zbog fizičke sličnosti. Brad je brata s javnosti upoznao 2004. godine kad ga je poveo na premijeru filma 'Oceanovih 12'. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • dobra_ameba 03.07.2012.

    Meni liči na George Busha.

  • wolfgar 03.07.2012.

    Pa i sliči glumcu ali nikako da povežem kojem ..hmm

  • 03.07.2012.

    Tako mu je sličan da na audiciji za dvojnika ne bi prošao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare