To je to što me zanima!

Upoznajte zgodne Bocellijeve sinove: Ni Jennifer nije odoljela

Sin talijanskog pjevača s ocem je snimio duet za pjesmu 'Fall On Me' gdje on pjeva na engleskom, a Andrea na talijanskom. Spot za pjesmu već ima preko sedam milijuna pregleda
Vidi originalni članak

Matteo Bocelli (21) sin je talijanskog tenora Andrea Bocellija (60) i njegove prve supruge Enrice Cenzatti, a na društvenim mrežama već je postao veliki miljenik žena. Mladi Matteo inače se bavi manekenstvom te je jednom prilikom za američki modni brend pozirao s pjevačicom Jennifer Lopez (49). Na provokativnoj fotografiji Jennifer u uskoj i kratkoj haljini grli Mattea.

- Pa to je sin Andrea Bocellija, kakav kralj. Vi Talijani imate tu neku primamljivu i misterioznu ljepotu koju ne mogu objasniti - bio je jedan od komentara ispod fotografije. Prije nekoliko dana na YouTubeu izašla je nova pjesma s Bocellinog albuma 'Si', a koja je sakupila više od jedanaest milijuna pregleda.

Pjesma se zove 'Fall On Me', a u spotu pjevaju Andrea na talijanskom i njegov sin Matteo na engleskom jeziku. Svima je bilo jasno kako je najmlađi sin naslijedio pjevački dar od tate, a pokazao je i kako zna svirati klavir jednako dobro kao njegov otac.

- Tehnički naši glasovi su jako različiti, ali jedna stvar ih čini jednakima, a to je stav. Karakterističan način izražavanja samog sebe dok pjevamo, a to je nešto što ne možete naučiti. S tim se rodite - objasnio je jednom prilikom Andrea. Njihova pjesma bit će glavna glazbena podloga za novi Disneyev film 'Orašar i četiri kraljevstva' koji izlazi 2. studenog ove godine u kojem glumi i Morgan Freeman (81).

Matteo ima i starijeg brata, Amosa (23) koji se također nalazi u spotu te svira piano u pjesmama 'I am Here' i 'Ali di Libertà'. I dok se njegov mlađi brat probija u manekenske i pjevačke vode, Amos je po zanimanju je inženjer, a na Instagram profilu pokazuje kako je veliki ljubitelj životinja i ekstremnih sportova. 

Andrea je sa svojom drugom suprugom Veronicom Berti (34) u braku četiri godine te imaju kćer Virginiu (6). S njom se Amos najviše voli družiti te često obavljuje njihove zajedničke fotografije.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tallija 05.10.2018.

    o da, to je zgodno

  • Brozo 05.10.2018.

    Zucchero je otkrio glas Bocellia na jednom talent showu i odmah je pozvao Pavarottia da to poslusa...

  • ŠtangaŽelezni 05.10.2018.

    Zucchero, Pavarotti i Bocelli meni legendarna izvedba pjesme Miserere. Lijepo je da se čovijek može ponositi uspijehom svoje djece pa zakaj ne bi i Bocelli ovo o ljepoti je forca aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare