Obavijesti

Show

Komentari 8

Upoznajte zgodne Bocellijeve sinove: Ni Jennifer nije odoljela

Upoznajte zgodne Bocellijeve sinove: Ni Jennifer nije odoljela
9

Sin talijanskog pjevača s ocem je snimio duet za pjesmu 'Fall On Me' gdje on pjeva na engleskom, a Andrea na talijanskom. Spot za pjesmu već ima preko sedam milijuna pregleda

VIDEO

Matteo Bocelli (21) sin je talijanskog tenora Andrea Bocellija (60) i njegove prve supruge Enrice Cenzatti, a na društvenim mrežama već je postao veliki miljenik žena. Mladi Matteo inače se bavi manekenstvom te je jednom prilikom za američki modni brend pozirao s pjevačicom Jennifer Lopez (49). Na provokativnoj fotografiji Jennifer u uskoj i kratkoj haljini grli Mattea.

 

Objavu dijeli Matteo Bocelli (@matteobocelli)

- Pa to je sin Andrea Bocellija, kakav kralj. Vi Talijani imate tu neku primamljivu i misterioznu ljepotu koju ne mogu objasniti - bio je jedan od komentara ispod fotografije. Prije nekoliko dana na YouTubeu izašla je nova pjesma s Bocellinog albuma 'Si', a koja je sakupila više od jedanaest milijuna pregleda.

Pjesma se zove 'Fall On Me', a u spotu pjevaju Andrea na talijanskom i njegov sin Matteo na engleskom jeziku. Svima je bilo jasno kako je najmlađi sin naslijedio pjevački dar od tate, a pokazao je i kako zna svirati klavir jednako dobro kao njegov otac.

- Tehnički naši glasovi su jako različiti, ali jedna stvar ih čini jednakima, a to je stav. Karakterističan način izražavanja samog sebe dok pjevamo, a to je nešto što ne možete naučiti. S tim se rodite - objasnio je jednom prilikom Andrea. Njihova pjesma bit će glavna glazbena podloga za novi Disneyev film 'Orašar i četiri kraljevstva' koji izlazi 2. studenog ove godine u kojem glumi i Morgan Freeman (81).

Matteo ima i starijeg brata, Amosa (23) koji se također nalazi u spotu te svira piano u pjesmama 'I am Here' i 'Ali di Libertà'. I dok se njegov mlađi brat probija u manekenske i pjevačke vode, Amos je po zanimanju je inženjer, a na Instagram profilu pokazuje kako je veliki ljubitelj životinja i ekstremnih sportova. 

Andrea je sa svojom drugom suprugom Veronicom Berti (34) u braku četiri godine te imaju kćer Virginiu (6). S njom se Amos najviše voli družiti te često obavljuje njihove zajedničke fotografije.

 

Objavu dijeli Amos Bocelli (@amosbocelli)

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao