To je to što me zanima!

Upoznali se preko 'fejsa': Nea iz Života na vagi trudna 6 mjeseci

Povodom prve godišnjice veze Nea je na društvenim mrežama objavila kako ona i Antonio čekaju dijete. Otkrili su i kako bi se trebala roditi curica, kojoj žele dati ime Annabella
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi', Nea Jurković (36) iz Kastva, nakon showa pronašla je dečka, Antonija Kestena, s kojim je sada u vezi već godinu dana. Povodom godišnjice Nea je objavila i sretne vijesti kako je trudna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretna nam godišnjica ljubavi. Ušli smo u šesti mjesec trudnoće i uskoro upoznajemo plod naše velike ljubavi, našu malu curicu. Volim te zauvijek nas dvije - napisala je Nea uz fotografiju na kojoj pozira s Antonijem te je vidljiv trudnički trbuščić.

Nea je pokazala i da je na dar od dečka za prvu godišnjicu veze dobila ukrasnu drvenu knjigu na kojoj je bila njihova slika i Antonijeva poruka.

- Moja Nea... Evo prošla je prva godina naše velike i jake ljubavi. Zbog tebe sam drugačiji i iskreno bolja osoba, u biti da skratim ti me činiš ono što ja trebam biti. Uskoro očekujemo našu malu Annabellicu što je plod iskrene i jake ljubavi. S tobom želim do kraja dok nas smrt ne rastavi. Sretna godišnjica veze, ljubavi - napisao je Antonio. 

Nea i Antonio upoznali su se nakon što je on nju vidio na televiziji. Poslao joj je poruku na društvenim mrežama, počeli su se dopisivati i družiti te na kraju završili u vezi. Također, kaže kako joj razlika u godinama nije bitna.

- Ma godine ionako ništa ne znače, bitno da nam je lijepo, uživamo u šetnjama, treniramo zajedno, planinarimo na Platak - rekla je bivša natjecateljica 'Života na vagi' svojedobno za RTL

Medicinska sestra u show je ušla sa 144 kile, a nakon showa je imala 99,4 kile. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BoboNovi 27.11.2020.

    Ona u 6mj, on u 4mj.

  • Fenix7 27.11.2020.

    ..."ti me činiš ono što ja trebam biti"...  

  • crna mačka 27.11.2020.

    Ona 36 a on?

Komentiraj...
Vidi sve komentare