To je to što me zanima!

Ups! Coco-T malenog nećaka zalila crvenim vinom po licu

Dok je nazdravljala s čašom vina, Coco-T je slučajno svog malenog nećaka zalila vinom po licu. Dječak se odmah rasplakao, a ona ga je brzo obrisala maramicom
Vidi originalni članak

Presretna Coco-T (33) i njen suprug Ice-T (54) postali su kumovi malenom Austinu. Teta se toliko uzbudila što je postala kuma svom nećaku da nije pazila dok je s ostatkom obitelji nazdravljala pa je bebu po licu zalila crvenim vinom. Austin se odmah rasplakao, a Coco je brzo reagirala i obrisala ga maramicom.

Sve se brzo završilo i obitelj je nastavila sa slavljem. Iako Coco i Ice nemaju djece, ona obožava malene pa se nitko nije iznenadio kada ih je njena mlađa sestra Kristy zamolila da budu kumovi njihovoj djeci. Ona je s oduševljenjem pristala ali Ice je imao malo rezervi.

- Znaš li ti uopće što znači kumstvo - pitao ju je, a Coco se nije dala smesti nego je ona odmah njega pitala zna li on što to znači. Reper je iskreno priznao da ne zna, a o svemu su kasnije popričali i s njenom sestrom.

Kristy im je rekla da su kumovi duhovni vodiči djece kroz život, a repera je to jako nasmijalo.

- Izvrsna ideja! Za tako nešto si odabrala model za stražnjice i bivšeg gangstera - rekao je.

No, Kristy ih je tek tada šokirala kad im je rekla da bi se oni morali brinuti o njihovoj djeci ako se njima nešto dogodi. Ice se 'smrznuo'. On je kao mali izgubio roditelje i zna da je to stvarna mogućnost pa mu baš i nije bilo svejedno odmah pristati na kumstvo. Međutim, par je na kraju ipak pristao na ideju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • SASHA_2 11.04.2012.

    jeli ona normalna?

  • serpentine 10.04.2012.

    a_u_pm_vise

  • nido96 10.04.2012.

    kakva vjest majko moja mila ovo je vjest dana dajte neke normalne događaje stavljajte a ne ovo kako je šlampava kobila polila djete s vinom po glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare