To je to što me zanima!

Ups! Dina Dragija i bivša Luke Jovića nosile su istu vjenčanicu

Riječ je o prozirnoj uskoj vjenčanici sa šljokicama, koja ima elegantne nabore, visoki ovratnik, naglašena ramena, ali i duboki prorez na lijevoj nozi
Vidi originalni članak

Doslovno blista, pohvalili su pratitelji Dinu Dragiju, novopečenu suprugu nogometaša Tina Jedvaja (26). Par je u subotu imao dva obreda, prvo u crkvi svetog Nikole u Varaždinu, a potom u dvorcu Leitner u Varaždinu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svatove je zabavljao Saša Matić i grupa Lexington. Dina je nosila dvije vjenčanice. Za vjenčanje u crkvi nosila je bijelu vjenčanicu sirena kroja s otvorenim leđima s bisernim ukrasom, a za ono kod matičara odabrala je haljinu dugih rukava s raskošnim detaljima.

 

Haljina je nekima bila poznata, a razlog tome je svadba bivše djevojke Luke Jovića, Anđele Manitašević, koja se udala prije tjedan dana u istom modelu vjenčanice koji je nosila i Dina.

Anđela se udala za srpskog nogometaša Nemanju Brankovića, s kojim čeke dijete. Obje mladenke odlučile su se za vjenčanice ukrajinskog brenda 'Milla nova' iz nove kolekcije za 2022. godinu. 

Riječ je o prozirnoj uskoj vjenčanici sa šljokicama, koja ima elegantne nabore, visoki ovratnik, naglašena ramena, ali i duboki prorez.

RIJETKO IH VIĐAMO Mamićeve kćeri s Tijom Mamić u seksi izdanju stigle na svadbu

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 13.06.2022.

    I ja čarape iste ka susjed..🤣

  • mislimdakleznam 13.06.2022.

    Nije problem, veći je problem da su od toliko vjenčanica stvarno mogle izabrati i ljepšu.

  • Rafo 12.06.2022.

    Nisu nosile istu, nego jednaku (ili sličnu) vjenčanicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare