To je to što me zanima!

Ups! Manekenki skliznuo gornji dio haljine pa 'otkrio' poprsje...

Manekenka je došla na premijeru francuskog filma 'Oh Mercy!', a nije joj bio problem što je pokazala previše. Kad je shvatila da su svi vidjeli njezine bradavice, Fernanda se samo smijala
Vidi originalni članak

U tijeku je filmski festival u Cannesu, a u srijedu pažnju je ukrala brazilska manekenka Fernanda Liz. Prošetala je crvenim tepihom u raskošnoj žutoj haljini koja joj je, čini se, bila nekoliko brojeva prevelika. Tijekom poziranja manekenki je spustila haljina i slučajno su joj ispale bradavice.

Manekenka je došla na premijeru francuskog filma 'Oh Mercy!', a nije joj bio problem što je pokazala previše. Kad je shvatila da su svi vidjeli njezine bradavice, Fernanda se samo smijala. 

Dok je hodala crvenim tepihom morala je pridržavati haljinu. 

Nije se samo Fernandi dogodio gaf na 72. filmskom festivalu u Cannesu. Manekenka Heidi Lushtaku na crveni tepih došla je u šljokičastoj haljini s dubokim izrezom. U jednom trenutku ispala joj je bradavica, a nakon što su ju fotografi uhvatili nezgodni trenutak, manekenka se okrenula prema njima i podignula srednji prst. 

Mnogi su njezin potez proglasili nimalo damskim jer se dogodio na jednom od najprestižnijih filmskim festivala u svijetu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEOBIČNA ODLUKA MEGHAN MARKLE: Sina će odvesti u Ameriku?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.05.2019.

    ups:)

  • 23.05.2019.

    K**** se vidi

  • Old Kresoje 23.05.2019.

    Manekenka stigla na odmor u selo revije su prosle umorno joj tijelo Komsije je hvale ljepoti se dive vidjecu je kad se vratim ja sa njive

Komentiraj...
Vidi sve komentare