To je to što me zanima!

Ups! Paris Hilton digla nogu u zrak i pokazala šarene gaćice

Bogatašica je pokazala međunožje nakon što je podigla nogu u zrak kako bi promijenila cipele tijekom snimanja reklame za svoju liniju odjeće na Havajima
Vidi originalni članak

Bogatašica je pokazala više no što je željela tijekom modnog snimanja u Honoluluu. Paris Hilton (32) podigla je nogu u zrak kako bi promijenila cipele, no pritom joj se kratka haljinica podigla prema gore pa su u prvom planu bili njezino međunožje i šarene gaćice. Nasljednica lanaca hotela Hilton na Instagramu je objavila fotografije iz svoje nove linije odjeće Honey Bunch.

- Kako vam se sviđa ovaj vrući ružičasti bikini - napisala je ispod fotografije Paris, koja je prije odlaska u Honolulu provela tjedan dana na Mauiju s dečkom, španjolskim modelom Riverom Viiperijem.

Paris, koja je nedavno potpisala ugovor za izdavanje svog drugog albuma s Lil Wayneom,na Havajima je snimila prvu reklamu za svoju liniju odjeće.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Galeb i ja 05.06.2013.

    To joj je sigurno bilo neugodno.

  • maxinga 04.06.2013.

    dobre i šarene!! Hočemo biti šarene i u Vjestima

  • ludom 04.06.2013.

    Naprosto obožavam ovu rubriku. Kad je listam, mene samog je sram koliko se gluposti tu nađe. A ovo je također jedna od njih. Kakvo je to čudo u ljetnoj haljinici "pokazati" gaće. Ili je to nešto neuobičajeno, nositi gaće. Ili su to ne znam kakve gaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare