To je to što me zanima!

Upucali šetača pasa Lady Gage, ukrali njene francuske buldoge

Kada je policija došla na mjesto događaja, Fischer je bio pri svijesti, ali je jedva disao i prevezli su ga u bolnicu. Napadači su ukrali dva psa, dok im je treći pobjegao i kasnije ga je našla policija
Vidi originalni članak

Ryana Fischera (30), šetača pasa pjevačice Lady GaGe (34), u srijedu navečer nepoznati napadači upucali su četiri puta u prsa i ukrali njezina dva francuska buldoga, javlja New York Post. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lady GaGa pjevala na inauguraciji 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko 22 sata u srijedu Ryan je šetao tri GaGina psa - Koji, Miss Asia i Gustavo, a upucali su ga ispred njegova doma u Sierra Bonita Avenue. Napadači su ukrali dva psa, dok je treći, Miss Asia, pobjegao. Kada je policija došla na mjesto događaja, Fischer je bio pri svijesti, ali je jedva disao i prevezli su ga u bolnicu. 

Policajci su kasnije pronašli Miss Asiju, ogrnuli su je dekom i stavili u policijsko vozilo, a poslije ju je iz policijske stanice pokupio jedan od tjelohranitelja Lady GaGe. Pjevačica je trenutačno u Rimu. 

Policija je rekla kako sumnjaju da su napadači dva tamnoputa muškarca te da su nosili kape. O cijelom slučaju oglasila se i Lady GaGa koja nudi pola milijuna dolara (3,1 milijun kuna) kako bi joj vratili pse. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • jamesbond7777 25.02.2021.

    Ja dam 10pasa štakoraša za 1,3-trecinu🙄🙄🙄+kotac od bicikla specijalke(zadnji) 😎😎😎

  • 25.02.2021.

    gdje su sad dežurni iz black lives matter

  • mesidesi 25.02.2021.

    dva tamnoputa slobodno napisite crnci

Komentiraj...
Vidi sve komentare