Show

Komentari 52

Upucali šetača pasa Lady Gage, ukrali njene francuske buldoge

Upucali šetača pasa Lady Gage, ukrali njene francuske buldoge

Kada je policija došla na mjesto događaja, Fischer je bio pri svijesti, ali je jedva disao i prevezli su ga u bolnicu. Napadači su ukrali dva psa, dok im je treći pobjegao i kasnije ga je našla policija

Ryana Fischera (30), šetača pasa pjevačice Lady GaGe (34), u srijedu navečer nepoznati napadači upucali su četiri puta u prsa i ukrali njezina dva francuska buldoga, javlja New York Post. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lady GaGa pjevala na inauguraciji 

Oko 22 sata u srijedu Ryan je šetao tri GaGina psa - Koji, Miss Asia i Gustavo, a upucali su ga ispred njegova doma u Sierra Bonita Avenue. Napadači su ukrali dva psa, dok je treći, Miss Asia, pobjegao. Kada je policija došla na mjesto događaja, Fischer je bio pri svijesti, ali je jedva disao i prevezli su ga u bolnicu. 

Policajci su kasnije pronašli Miss Asiju, ogrnuli su je dekom i stavili u policijsko vozilo, a poslije ju je iz policijske stanice pokupio jedan od tjelohranitelja Lady GaGe. Pjevačica je trenutačno u Rimu. 

Policija je rekla kako sumnjaju da su napadači dva tamnoputa muškarca te da su nosili kape. O cijelom slučaju oglasila se i Lady GaGa koja nudi pola milijuna dolara (3,1 milijun kuna) kako bi joj vratili pse. 

Najčitaniji članci