To je to što me zanima!

'Uraganka' Ivana pozirala u prozirnom bikiniju: 'Ti umjesto da stariš, proljepšavaš se...'

Članici grupe Hurricane Ivani Nikolić očigledno nedostaju putovanja i odmor jer se na Instagramu prisjetila dana kada je boravila na Karibima
Vidi originalni članak

Članica srpske grupe 'Hurricane', Ivana Nikolić (26) često objavljuje atraktivne fotografije koje malo koga ostave ravnodušnim, a jednu takvu objavila je i sada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moje najdraže sjećanje na Karibe - napisala je pjevačica uz fotku sa egzotičnog putovanja.

Pozirala je u minijaturnom prozirnom badiću sa svjetlucavim detaljima. Ovo seksepilno izdanje upotpunila je sa zanimljivim zlatnim nakitom te se potpuno uklopila u ambijent. Sudeći po komentarima, pratitelji su i ovog puta ostali oduševljeni atraktivnom Ivanom.

'Alo djevojko, goriš', 'Najljepša', 'Ljepotice', 'Majka priroda', 'Bomba si', 'Ti umjesto da stariš, proljepšavaš se', samo su neki od komentara ispod objave koja je sakupila više od 22 tisuće lajkova.

ŽENA PODUZETNIK Ivana Nikolić: Žene su kreativniji vođe od muškaraca

Podsjetimo, grupa Hurricane prošle je godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, a nedavno se počelo nagađati da su pred raspadom jer je Ksenija Knežević obrisala sve fotografije s članicama. No, nagađanja je ubrzo demantirao njihov PR tim.

- Sve je u redu, naravno. Fotografije je obrisala iz nekog svog privatnog razloga, a uz sve što je vezano uz njezin privatni život ne dajemo izjave - poručio je PR za portal IDJTV.

POGLEDAJTE PETU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cirenac 18.02.2022.

    Dobro se filtritala,vjerovatno je uz fotoshop upotrijebila i tonu filtera.

  • nap 18.02.2022.

    Zgodna

  • 18.02.2022.

    Majka priroda? Seriously?

Komentiraj...
Vidi sve komentare