To je to što me zanima!

'Uraganka' se bori s bolešću: Pijem lijekove, kile su mi rasle

Nije mi bilo dobro. Cijelo vrijeme bila sam umorna, neraspoložena i bez energije. Zbog toga sam otišla kod psihijatra koji mi je prepisao antidepresiv, rekla je Sanja
Vidi originalni članak

Sanja Vučić (26), članica grupe Hurricane koja Srbiju predstavlja na Eurosongu s pjesmom 'Hasta La Vista', prije tri godine saznala je da boluje od Hashimotove bolesti, kronične autoimune bolesti koja zahvaća štitnjaču i naposljetku dovodi do njezine disfunkcije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nije mi bilo dobro. Cijelo vrijeme bila sam umorna, neraspoložena i bez energije. Zbog toga sam otišla kod psihijatra koji mi je prepisao antidepresiv. Pomislila sam da imam problem s hormonima pa sam otišla i kod ginekologa - rekla je Sanja za Kurir i dodala:

- Bolest su mi otkrili prije tri godile. Moram piti lijekove do kraja života. To mi je teško palo. Nisam mogla ustati iz kreveta i stalno sam plakala. Imala sam suhu kožu, a kilogrami su rasli. Baš sam bila uplašena. S vremenom sam prihvatila bolest i navikla na takav život - otkrila je pjevačica. 

Njezine kolegice iz grupe Ivana Nikolić i Ksenija Knežević otkrile su kako Sanju čuvaju kao kap vode na dlanu.

- Obje smo tolerantne. Ne želimo ju opterećivati s obavezama. Rekla je da će raditi za Eurosong istim tempom te nas tražila da se ponašamo kao da nema zdrastvenih problema - rekle su djevojke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vedii888 11.03.2020.

    Ovaj Šarić na svakom članku.Baš neču gledati njegove zezancije.

  • 11.03.2020.

    Vijesti iz regiona ma koga briga za te. samo ovo zutilo tu

  • Dr.Gonzo. 11.03.2020.

    "Antidepresiv" ti je mogao prepisati bilo koji malo bolji "serviser" .

Komentiraj...
Vidi sve komentare